FOTBAL  »  Superliga  »  PREŞEDINTELE LPF, AMENINŢAT CU MOARTEA

Dinu despre ameninţarea primită de Dragomir: "E tragic dacă s-a ajuns pînă aici"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a vorbit despre scrisoarea de ameninţare pe care a primit-o Dumitru Dragomir.

"Un aspect nefast care dovedeşte că foarte mult nu reuşesc să îşi înfrîne instinctele. Ceea ce s-a întîmplat este un act de justiţie, nu ştiu dacă i se datorează lui Dumitru Dragomir. Este tragic dacă s-a ajuns pînă aici", a spus Cornel Dinu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  12 Mai 2009, 00:24

Curioasa conjuctura si momentul. Chiar ar fi o MARE coincidenta sa fie pur adevarat. Tare ma tem ca Dragomir le coace pe interese.

 •  12 Mai 2009, 00:18

Este tragic intradevar, dar ce faceti voi nu este tragic? Dreptatea trebuie facuta intr-un fel sau altul deoarece nedreptatea nu trebuie sa invinga, in cazul in care nedreptatea corupe sistemul atunci avem o debandada sociala legalizata. Condamn pe cei care fac astfel de amenintari insa sper ca cei vizati sa-si bage mintile in cap ptr. ca aceste amenintari au si un scop pozitiv in cazul de fata.

 •  11 Mai 2009, 22:59

de ce dinule de pe timpul lui ceausescu nu sa schimbat nimica si daca asta se cere sa fie dati jos niste oameni care au distrus fotbalu romanesc(chiar daca nu sant 100% de acord)asa sa fie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează