FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, ORA 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu Gheorghe e ironic: "La ce lot are Steaua, mai contează vreo absenţă?" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, se declară optimist înaintea confruntării din Ghencea şi spune că ardelenii pot obţine un rezultat favorabil dacă vor fi arbitraţi corect.

"Noi stăm mai bine decît Steaua? Avem 3 absenţe importante! La ce lot au ei, e o problemă absenţa cuiva? Înlocuitorii celor care vor lipsi nu sînt nişte necunoscuţi, avem meci greu. Ei vor să rămînă în lupta pentru titlu, trebuie să facă ceva pentru a fi acolo unde-şi doresc. Îmi doresc sărbători liniştite, nu mă interesează problemele de la Steaua.

Îmi doresc un singur lucru, să fiu arbitrat corect. Aşa, am avea o şansă să nu pierd. Îmi pare rău că delegările în acest retur sînt făcute pentru a satisface interesele unui personaj din conducerea unui club", a spus Dinu Gheorghe la Premium Liga, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  02 Aprilie 2010, 17:29

are dreptate dinu :))) la steaua orice jukator poate fi inlokuit cu un central(arbitru) sau alte posturi asha k nu konteaza vreo absenta bine zice dinu :))))

steaua...ucl
steaua...ucl  •  02 Aprilie 2010, 16:52
Postat de pe 02 Aprilie 2010, 16:44

si unde e ironia?

CE TARE E DINU ASTA DIN GURA ,,,EL VORBESTE CARE ATUNCI CAND BRASOVU A FOST PE LOCUL 1 O ETAPA..A FACUT MARE BAIRAM ...VAI DE CAPUL LOR !!!DE LA 3 IN SUS LE DAM!!!!3-0 ..4-1

 •  02 Aprilie 2010, 16:44

si unde e ironia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează