FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Dinu Gheorghe îl contrazice pe Cristi Pustai: "Nu am ajuns la nici un acord! Negociem cu trei antrenori"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 18:23

După ce Cristi Pustai a anunţat că s-a înteles cu Dinu Gheorghe pentru a prelua pe Rapid, oficialul clubului a declarat că încă nu este nimic sigur şi că are mai mulţi antrenori pe listă.

"Discutăm cu trei antrenori, iar Cristi Pustai este unul dintre ei. Momentan nu am ajuns la nici un acord cu el sau cu alt antrenor.

Nu vreau să dau numele celorlalţi doi, dar sînt antrenori români. Pot spune că unul este liber de contract, iar celălalt are angajament.

Probabil pe 2-3 ianuarie vom anunţa numele noului antrenor, pentru că trebuie puse la punct anunite lucruri legate de pregătirea de iarnă", a spus Dinu Gheorghe pentru Mediafax.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
euce
euce  •  30 Decembrie 2014, 09:26

sper ca C.P. sa nu fie asa fraier sa semneze cu,"vama"locul lui e la Medias,acolo poate sa antreneze fara stres si poate sa aiba si rezultate,printre mitici mai greu...

plischi
plischi  •  30 Decembrie 2014, 06:10

ar cam trebui sa se grabeasca! sunt acolo vreo catziva jucatori care abia asteapta sa inceapa pregatirea si nu au cu cine...

borat101
borat101  •  29 Decembrie 2014, 22:30

A zis "pregatirea de iarna". Cu cine? Cu 6 jucatori iar 2 sunt portari!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează