FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA, DUMINICĂ, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinu şi Mititelu încing derby-ul de duminică: "Alcoolul provoacă halucinaţii"

Cornel Dinu, Dinu, Dinamo
Cornel Dinu, Dinu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Dinamo - U Craiova a şi început! Cornel Dinu a fost ieri maliţios cu patronul oltenilor:

"Mititelu judecă primitiv, sfîrîie pe grătar în necunoaştere, ignoranţă şi instincte primitive. În 1974, Craiova a furat campionatul lui Dinamo într-o manieră infernală. Am ajuns să fim bătuţi de miliţieni la Bacău, unde am pierdut după ce am fost dezavantajaţi de arbitri". Mititelu: "Îl respect pe Dinu pentru ce-a fost, dar consumul excesiv de alcool i-a provocat grave halucinaţii! Trebuie înţeles şi tolerat".

În 1974, Ştiinţa a cîştigat primul titlu din istorie, la un punct distanţă de roş-albi. Meciul la care face referire Dinu e SC Bacău - Dinamo 2-1, disputat în runda a 31-a. Atunci, la scorul de 0-1, "cîinilor" li s-a anulat un gol valabil, iar pe teren a ieşit o bătaie în toată regula.

Cristea, Totti, Del Piero
Dinu l-a comparat pe Adrian Cristea a fost comparat cu starurile italiene! "Toată România este în rătăcire, nu doar Cristea. Problema la el este educaţia incipientă făcută la Iaşi şi în primii ani la Dinamo. Are momente halucinante în joc, eu zic că nu e cu nimic mai prejos decît Totti sau Del Piero. Păcat că a ajuns să strălucească tot mai rar, e timpul să revină". Şefii tocmai l-au ameninţat pe mijlocaş: "Dacă mai joci la mişto, ajungi la Dinamo II!".

"CFR e avantajată dubios"
Spre deosebire de oficialii dinamovişti, Cornel Dinu a luat apărarea arbitrilor români: "Nu ei sînt de vină, ci sistemul care-i influenţează. Eu sînt adeptul arbitrilor de acasă şi să ne facem singuri ordine în ogradă. Iar cînd sînt lucruri flagrante, indiferent că e vorba de Tudor sau de Balaj, trebuie să iei o pauză de revenire". Mister a lansat şi el un atac: "Sîntem un neam la care nu iese fum fără foc şi CFR a fost avantajată dubios de unele arbitraje în ultimii ani!".

Noutăţi în Ştefan cel Mare
- Florin Bratu: "Nu înţeleg graba cu care se începe returul. Jucătorii riscă accidentări, iar spectacol nu prea va fi. E greu să joci pe terenuri îmbibate de apă sau prin nămol".
- Cornel Dinu a acuzat la Contraatac, la GSP TV, reînceperea returului în week-end: "E distractiv de periculos, nu s-a mai început de 30 de ani campionatul la 20 februarie. Ne-am calificat cumva pentru Africa de Sud? Putem duce returul pînă în iunie, n-ar fi o problemă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  17 Februarie 2010, 13:52

Dinu elucrubeaza .. ma duceam la meciurile din acele vremi .. Dinamo si militia erau totuna .. cum sa fie batuti de militieni.. asta este culmea oportunismului ca sa nu ii spun altfel...Niciodata Dinamo nu o sa aiba atatia suporteri cat are STIINTA... Si oamenii stiu cand blaturile triumfa..Domnule Dinu , la un meci DANEMARCA -ROMANIA ati cotonogit un jucator doi, trei , iar tot stadionul a inceput sa va fluiere si sa va huiduie, antrenorul nostru fiind obligat sa va schimbe.CORECT NU ?

 •  17 Februarie 2010, 13:42

in editia 1972-1973 DINU si Dinamo aLUAT TITLUL CU JAPCA batand la cluj pe cfr cluj cu un gol mai mult decat avea nevoie ca sa depaseasca pe STIINTA CRAIOVA...AU CASTIGAT DUPA CE TOATE CELELALTE MECIURI SE TERMINASERA... 1973- 1974 CRAIOVA A JUCAT MAI BINE SI MAI PRAGMATIC O ECHIPA CU OBLEMENCO,MARCU,DESELNICU ,BALACI, STRAMBEANU,VELEA,SI MULTI ALTII...TIN MINTE UN MECI DANEMARCA ROMANIA CU DINU HUIDUIT FLUIERAT DE TOT STADIONUL PENTRU COTONOGELI SI SCUIPATURI DATE DANEZILOR..A FOST SCHIMBAT .

 •  17 Februarie 2010, 12:44

Oltenii sufera pentru ca sunt frustrati. Ei pe vremuri aveau bordeie in timp ce ardelenii aveau castele. Cu timpul cei mai rasariti dintre ei au migrat prin tara. Si-au batut joc de simbolurile celei mai frumoase echipe a Olteniei. Acum fosti salahori cu scola putina si minte pe masura, incerca sa arunce cu noroi in unul din cele mai mari cluburi ale Romaniei. Iar aplaudacii cu acelasi nivel intelectual se alatura in "sfaraiala" acestuia. O tara intreaga se uita la Craiova ce circ este

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close