FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Disciplină de fier la Steaua » Levy i-a dat afară pe Popa şi pe Băjenaru!

Popa (stînga) și
Băjenaru l-au supărat
pe Ronny Levy
Foto: Gabriela Arsene
Popa (stînga) și Băjenaru l-au supărat pe Ronny Levy Foto: Gabriela Arsene

Articol de - Publicat luni, 08 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 20:56

Israelianul s-a supărat că cei doi mijlocaşi au întîrziat la şedinţa de pregătire şi nu le-a mai permis să se antreneze deloc.

Ronny Levy este un tehnician calm, apropiat de jucătorii săi, dar nu permite deloc acte de indisciplină la echipă. Israelianul ţine strict la regulile sale, iar acest lucru au simţit-o pe propria piele Dorinel Popa şi Băjenaru la ultimul antrenament de săptămîna trecută.

"Aţi întîrziat, nu vă pregătiţi!"
Totul s-a întîmplat vineri dimineaţă. Levy a stabilit antrenamentul pentru ora 9:00 dimineaţa la Buftea, dar le-a cerut elevilor săi să fie prezenţi la baza de pregătire cu o jumătate de oră mai devreme. Toţi jucătorii au venit la fix, însă nu acelaşi lucru s-a întîmplat cu Popa şi Băjenaru. Levy se schimbase deja în momentul în care cei doi îşi făceau apariţia, spre surprinderea tehnicianului. Acesta a vorbit imediat cu secundul Caramarin, care le-a transmis fotbaliştilor: "Aţi întîrziat, sînteţi pedepsiţi, nu vă veţi antrena deloc alături de colegii voştri!". Celor doi le-a fost pus în vedere că este ultima oară cînd li se permit asemenea acte de indisciplină, iar la următoarea abatere consecinţele vor fi unele mult mai dure.

Antrenamente epuizante
Levy a avut un motiv bine întemeiat pentru care a decis să-i pedepsească pe cei doi. Israelianul le spusese jucătorilor că antrenamentul va fi unul fizic, extrem de intens şi extrem de important pentru a se vedea parametrii fizici la care este fiecare fotbalist. De altfel, Levy a pus accentul pe partea fizică toată săptămîna trecută, unde, preponderent, roş-albaştrii au avut cîte două şedinţe tehnice pe zi. "Pur şi simplu ne-a rupt. Chiar dacă am avut şi mingea, exerciţiile au fost epuizante. Nu ne plîngem, urmează o perioadă încărcată, iar această pregătire ne va fi, cu siguranţă, utilă!", a povestit unul dintre stelişti.

400.000 de euro a plătit Steaua pentru achiziţionarea celor doi mijlocaşi. Nici unul nu este titular în actuala echipă

6 minute a jucat Popa în cele 3 meciuri ale Stelei din acest sezon. Băjenaru a prins 152 de minute

Popa a făcut probleme şi la Brăneşti
Incidentul în care a fost implicat vinerea trecută Dorinel Popa nu e primul de acest gen pentru el. Sezonul trecut, la Brăneşti, a făcut-o şi "mai lată". A întîrziat la micul dejun 5 minute, Ilie Stan l-a muştruluit, iar Popa i-a promis că nu se va mai repeta. Chiar a doua zi, Dorinel n-a coborît la ora 10:00 în holul hotelului pentru a pleca la antrenament şi a fost lăsat acolo de antrenor. La întoarcerea echipei, Dorinel Popa s-a prezentat la uşa lui Ilie Stan pentru a-i cere scuze. "Nu mie trebuie să-mi ceri scuze, ci colegilor tăi, că faţă de ei n-ai avut respect", i-a transmis Stan.

Ilie Stan l-a avertizat pe Gigi
Imediat ce Steaua s-a interesat şi chiar a parafat transferul lui Dorinel Popa, Ilie Stan, fost antrenor la Victoria Brăneşti, a avut o discuţie cu patronul Stelei în care i-a atras atenţia asupra derapajelor mijlocaşului. "I-am zis lui Gigi că Dorinel e un jucător de perspectivă, are multe calităţi, însă trebuie controlat şi ţinut din scurt pentru că nu e un tip disciplinat", şi-a amintit Ilie Stan.

Bourceanu la Tribuna zero
Mijlocaşul stelist Alexandru Bourceanu va fi invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna zero de la Europa FM. Emisiunea va începe la ora 22:30, iar suporterii stelişti vor putea intra în dialog cu "Gattuso" de Ghencea sunînd la numărul de telefon 0372.069.599.

Stancu nu vrea în Ghencea
Gigi Becali a anunţat că speră să-l poată împrumuta pe Bogdan Stancu pentru un an de la Galatasaray. Atacantul nu este prea încîntat de reîntoarcerea la Steaua, deoarece în Turcia el cîştigă 1,2 milioane de euro, iar în România ar trebui să renunţe la o parte din această sumă. "Cred că Bogdan Stancu va lăsa de la el pentru că Victor îl va convinge. Jucătorul trebuie să înţeleagă că dacă va rămîne la Galata n-are viitor!", a anunţat patronul stelist.

Mîine, iar amical cu Tunari
Ronny Levy a hotărît ca echipa sa să joace un nou-meci test cu formaţia de Liga a III-a CS Tunari. Steliştii au jucat un amical cu aceasta şi joia trecută, atunci cînd s-au impus cu 4-0. Golurile au fost semnate de Nikolici, o "dublă", şi de Rusescu, plus un autogol.

"Vreau să se califice doar Steaua!"
Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte ca echipa pe care o patronează să fie singura care va ajunge în grupele Europa League. "Nu pot să ţin niciodată cu Dinamo sau cu Rapid. Oricît mi-aş impune, niciodată nu pot să mă bucur dacă ei cîştigă un meci. Cred că nici Dinamo şi nici Rapid nu se vor califica în grupe, ci doar Steaua!", a anunţat Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dicanio83
dicanio83  •  08 August 2011, 23:19
Postat de titidinmagura pe 08 August 2011, 02:16

D-le Becali, ti-am lansat deja un "pariu" : pina la iarna vei renunta la jumatate din "jucatorii" pe care i-ai agonisit! Si ti-am propus, daca prezicerile mele se vor adeveri, sa faci in genunchi drumul de la Pipera la manastirea Arnota; odata ajuns acolo, vei afla de ce !! Se pare, insa, ca "jucatorii" (caci fotbalisti nu pot pretinde ca sunt) Stelei nu mai rabda pina la iarna. Multa sanatate!

decat sa joc cu scarlatache,morti. diabate si altii ,,,,,,,baga-ti un deget in cur si jura-te k astia sunt fotbalisti....rasule corcit ,SANATATE si tie!

dicanio83
dicanio83  •  08 August 2011, 23:15
Postat de mr.luka pe 08 August 2011, 12:53

nu stiu de ce am impresia ca stoaia va iesi prima :))

frustrat mic c esti vezi de zborul tau in continuare,,,,,,BRUNETULE;)

costibb
costibb  •  08 August 2011, 19:57
Postat de botizan pe 08 August 2011, 10:11

sa fim seriosi Popa si Bajenaru ...daca Dodel sau prazarii intarziau garantez ca nu se zicea si scria nimic ... doar au costat milioaneeeee

bah fotogenicule,dute si posteaza la fata de la pagina 5

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close