FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-2

Discurs dur de adio! » Mulţescu a anunţat în vestiar că pleacă de la Dinamo. Primele variante ale lui Negoiţă

Articol de - Publicat luni, 12 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 01:11

La un sfert de oră după terminarea derby-ului, "principalul" roş-albilor l-a pus la zid pe Cosmin Matei, despre "central" a spus că "a avut o prestaţie şmecherească", după care şi-a anunţat jucătorii că pleacă.

- Domnule Mulţescu, care e concluzia dumneavoastră despre acest derby?
- Sînt foarte nervos acum şi mi-e foarte greu să vorbesc.

- Din cauza arbitrajului?
- Dacă mă apuc să vorbesc despre arbitru, trebuie să spun nişte lucruri grave. Balaj a fost şmecheresc, el nu mă poate păcăli pe mine, lor le-a dat tot, nouă nimic. Dă 11 metri la Tănase, dar roşu la Georgievski nu dă.

- Au fost ceva incidente şi la final.
- Pentru că steliştii nu ştiu să-şi ducă gloria cu modestie. Au provocat, dar pe mine nu mă interesează de ei.

- Ce v-a mai nemulţumit?
- Mai multe lucruri. Sînt prea supărat pe jucătorii tineri, cărora le-am dat şansă şi n-au confirmat. Spun şi la cine mă refer, de fapt, Cosmin Matei. Căpitan de echipă, dar nu mi-a plăcut deloc. Se cred prea repede fotbalişti şi el, şi alţii. A fost inexistent, n-a ajutat cu nimic echipa, n-a fost proaspăt fizic, nimic, nimic, nimic.

- O să...
- Da, o să solicit nişte lucruri, de fapt, o să mă întîlnesc şi cu cei din conducere şi mă gîndesc să plec eu. Vom vedea luni ce se va întîmpla, dar gîndul meu la modul cel mai serios e să plec.

După ce a terminat interviul de la finalul partidei, Mulţescu a mers în vestiar şi i-a anunţat pe jucători că a fost ultimul său meci pe banca lui Dinamo. Decizia sa ar fi determinată de relaţia conflictuală pe care o are cu mai mulţi fotbalişti din lot. Aproape sigur astăzi, după întîlnirea pe care o va avea cu şefii echipei, Mulţescu va părăsi Dinamo.

Varianta comodă e Ciobotariu, cea scumpă e Rednic
Cum Mulţescu e aproape out, Dinamo caută deja variante de înlocuire. Primul nume la care Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache se gîndesc e cel al lui Liviu Ciobotariu, care a mai fost antrenor în Ştefan cel Mare în urmă cu două sezoane. Ionuţ Chirilă şi Mircea Rednic sînt şi ei pe lista scurtă a şefilor.

"Nu aveam în vedere să renunţăm la Mulţescu, dar dacă vrea să plece, nici nu ne opunem. Ce să fac acum, să stau să-l rog să stea aici? Chiar nu-l înţeleg în multe momente" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

4 meciuri oficiale l-a avut Dinamo pe Mulţescu pe bancă, bilanţul fiind unul negativ: o victorie, un egal şi două înfrîngeri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (205)
jony1973
jony1973  •  12 August 2013, 16:27

Multescu nu a reusit niciodata sa creeze o echipa. Daca Negoita ma va asculta si-l va aduce pe Rednic, acesta va face new Dinamo. Trebuie renuntat incet incet la jucatorii impresariati de Clanul Becali pentru ca astfel nu vom mai invinge Steaua

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 August 2013, 15:29

"Cosmin Matei. Căpitan de echipă, dar nu mi-a plăcut deloc" " A fost inexistent, n-a ajutat cu nimic echipa, n-a fost proaspăt fizic, nimic, nimic, nimic.". Intrebare: de ce l-ai tinut in teren tot meciul? Ce te-a impiedicat sa-l schimbi?!

thedronius
thedronius  •  12 August 2013, 15:02
Postat de doryan pe 12 August 2013, 12:49

Ionut Chirila, Ciubotariu, Rednic.... bai voi ati innebunit de tot?!!! Daca pleaca Multescu, sa vina DARIO BONETTI.

Hai fratilor, sunteti cu capul? Ce tot aveti cu mister `una grande partita`? Cu ce v-a fermecat asa? Sincer nu inteleg ce gasiti asa de extraordinar la antrenorul Dario Bonetti.

Vezi toate comentariile (205)
Comentează