FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Discuţii aprige la LPF pe cîţi bani ia Rapidul! Propunerea lui Dragomir a fost contestată vehement

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 17:13

Decizia ca Rapid să joace baraj cu Chiajna pentru Liga 1 a dus şi la dispute pe teme financiare. Liga n-a decis încă ce "felie" vor fi primii alb-vişiniii din drepturile TV, în cazul în care echipa din Grant va cîştiga disputa contra Concordiei.

Pentru că giuleştenii au terminat pe locul 8 sezonul trecut, Dumitru Dragomir consideră că e normal ca din drepturile TV Rapid să încaseze suma alocată pentru locul 8 în Liga 1. Propunerea preşedintelui LPF a fost contestată vehement de Ioan Mărginean, patronul celor de la U Cluj, care susţine că Rapid ar trebui să primească bani precum o nou-promovată.

Echipa care a încheiat sezonul pe locul 8 primeşte din drepturi TV 1,9 milioane de euro. O nou-promovată încasează 1 milion, ceea ce înseamnă că Rapid va pierde 900.000 de euro în cazul în care se va decide să încaseze bani precum o echipă nou-promovată.

Barajul dintre Rapid şi Chiajna se va disputa sîmbătă, de la 21:00, pe stadionul Dinamo.

Horoba în Comitetul Executiv
Adunarea Generală a Ligii a hotărît ca Ioan Horoba să fie reprezentantul cluburilor în Comitetul Executiv. Horoba a fost ales în locul lui Florian Walter.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (189)
sms23
sms23  •  11 Iulie 2013, 11:52

IN SFARSIT , DUPA CFR SI STEAUA, SE PARE CA DEVENIM SI NOI RAPIDISTII ACTIVI IN CULISE. ALTFEL NU SE EXPLICA CUM MITICA DIN DUSMANUL NOSTRU NE SUSTINE ACUM INTERESELE PE FATA ! =)) PERSONAL CRED CA FARA SUSTINERE IN CULISE NU FACI NIMIC, ASA S-AU RIDICAT CFR SI STEAUA, ASA AU DISPARUT CRAIOVA SI TIMISOARA, ASA AM PIERDUT TITLUL CU RAZVAN DESI ERAM CLAR CEI MAI BUNI . ASTA E ADEVARUL. MA BUCUR CA NOII ACTIONARI AU INTELES ASTA ASA DE DEVREME,,,

supereduardo10
supereduardo10  •  10 Iulie 2013, 22:50

na ca s-a luat si un i dupa mine :)) scuipati numa cu I uri :))

supereduardo10
supereduardo10  •  10 Iulie 2013, 22:49
Postat de spectatorul pe 10 Iulie 2013, 20:25

Nu prea era "perfect regulamentar", fara licenta...

auzi mahh u esti puscariasi de la jilava de ai timp s a postezi non stop "perfect regulamentar" Lucreaza mata le LPF sau la Comisia de licentiere de stii u atea despre "regulamente" habar nu ai d e capul tau si postezi aici aiurea sau pote esti somer si te sponsorizeaza "MM"? Pana una alta "perfect regulamentar " trebuiau desfintate de mult mizeriile infintate de comunisti

Vezi toate comentariile (189)
Comentează