FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Distrus că a călcat strîmb! » Gabi Matei va fi operat din nou la genunchi

Matei (stînga) e şocat de ghinioanele ce-l urmăresc
Matei (stînga) e şocat de ghinioanele ce-l urmăresc

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 22:45

Matei are probleme la menisc şi va fi operat din nou, la acelaşi genunchi la care a mai suferit o intervenţie chirurgicală acum 10 luni.

Gabi Matei a cedat iar, într-un mod stupid, şi va sta minimum o lună departe de teren. Fundaşul dreapta de 22 de ani de la care Steaua aştepta în sezonul viitor confirmarea unei investiţii de peste 600.000 de euro a revenit la Bucureşti pentru noi analize şi pentru o intervenţie chirurgicală la genunchi, unde sigur i-a fost afectat meniscul. "Nu m-a lovit nimeni, dar am călcat strîmb alergînd. E incredibil ce ghinion am, mi-e şi greu să vorbesc!" a fost reacţia pe care a avut-o după ce a aterizat în România.

La cîteva ore din momentul în care el s-a întors la clinici şi la tratamente, colegii lui jucau primul amical din vara asta. Matei găseşte o consolare slabă: "Nu e mare accidentare, nu e atît de grav dacă e vorba despre menisc. Probabil maximum o lună voi sta departe de teren. Regret, normal, nu mă aşteptam să am din nou probleme, îmi plăcea să fiu alături de colegi după o perioadă atît de lungă cu accidentări. Dar ghinionul e absolut incredibil!".

5 minute a jucat Matei pentru Steaua din 21 august 2011, cînd s-a accidentat prima oară la genunchi. Atunci i-au fost afectate şi meniscul, şi ligamentele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
jaguaarr
jaguaarr  •  21 Iunie 2012, 10:55

afara cu el sh s ramana dananae pe post de rezerva a lui dumitras...dumitras a jukat foarte bine aseara a urkat mai mereu in atak,dar pakat k nastasie pe partea lui a fost pamant,iar in aparare si.a facut treaba

raul_mastan
raul_mastan  •  21 Iunie 2012, 09:37

Sa ramana Dananae!

alpin
alpin  •  21 Iunie 2012, 07:27

Asta zicea si Gigi Becali, ca baiatul a "calcat stramb"! Tarfele, bata-le ploiaia... Totusi e suspect valul de accidentari de la Steaua, din fiecare sezon.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează