FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

DNA a găsit în biroul lui Penescu un suport de memorie inscripţionat "şpagă CG"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2009 00:00

Procurorii DNA au descoperit, în biroul lui Cornel Penescu, un suport de memorie, inscripţionat "şpagă CG", care arată că patronul FC Argeş i-a dat mită lui Gheorghe Constantin încă din 2007, potrivit încheierii Tribunalului Argeş prin care cei doi au fost arestaţi.

"Prin ordonanţa nr. 97/P/2008 emisă tot la data de 13.04.2008, orele 22, Serviciul Teritorial Piteşti din cadrul DNA  a dispus extinderea cercetărilor penale desfăşurate în cauză împotriva numiţilor P G C (Penescu Gheorghe Cornel n.r.) şi C G (Constantin Gheorghe n.r.) şi pentru fapta din luna septembrie 2007, când, se reţine, dintr-un suport de memorie, descoperit cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la sediul SC P SA (SC PIC SA n.r.), în biroul lui P G C, inscripţionat "şpagă CG", PG i-a remis inculpatului CG o mare sumă de bani în banconte de 50 lei RON, introduse într-un plic alb", arată Tribunalul Argeş.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  17 Aprilie 2009, 11:36

Pana acum toata lumea bufnea ca nu se joaca corect, ca nu sunt probe. Acum, ca sunt probe, ii luati apararea lu pepenescu asta. Pe bune ca meritati ce e mai rau, si impreuna cu gsp si rds sa ajungem sa ne fie scarba ca avem un campionat nenorocit si o echipa (hmmm, am zis echipa???) nationala. Dc o sa il ia si pe sandu parca va vad ca o sa ziceti si dsp el ca e "lucrat" de procurori si o sa il faceti martir si pe ala si pe dragomir.

 •  17 Aprilie 2009, 09:48

Penescu asta e prost detot! Dupa ce s-a autoacuzat in direct la tv, a avut grija sa conserve si probele. Dar oare a facut si o alta copie a stick-ului? Daca nu a facut inseamna ca nu e chiar atat de prost! Vorba lui vanghele "asta nu stie nici sa fure"

 •  17 Aprilie 2009, 00:29

13.04.2008 sau 13.04.2009?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează