FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Doar 7 fotbalişti în lot! Din care trei portari! » Giuleştenii au mai dat afară 3 jucători de cîmp

Articol de - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 21:26

Giuleştenii au renunţat la Kikas, Boukaka şi Grecu, însă au mai transferat un portar, pe slovacul Miloş Buchta.

Lucrurile sînt departe de normalitate în Giuleşti. După ce la reunire au fost doar 9 jucători, dintre care doi portari, rapidiştii continuă pe această linie. Conducerea a renunţat la Kikas, la Jean-Bryan Boukaka şi la Constantin Grecu.

Primilor doi li s-au reziliat contractele, în timp ce Grecu nu a ajuns la o înţelegere din punct de vedere financiar cu oficialii clubului. În schimb, la Rapid a ajuns un portar: slovacul Miloş Buchta, 34 de ani. Acesta şi-a reziliat contractul cu Gaz Metan şi va evolua în Giuleşti pînă în vară.

În acest moment, lotul se află într-o situaţie inedită: cuprinde doar 7 fotbalişti, dintre care 3 sînt portari. Cristi Pustai a cerut un lot de minimum 14 jucători pentru această săptămînă, însă la Rapid au rămas mai puţini decît în momentul instalării tehnicianului!

"Mi s-a propus o anumită sumă la semnarea contractului, am fost de acord, dar cînd mă pregăteam să semnez, mi s-a spus că respectivii bani mi-au fost trecuţi în contract şi că îi voi primi la un anumit moment, nu cînd semnez" (Constantin Grecu, fundaş)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
tigruzzu
tigruzzu  •  15 Ianuarie 2015, 19:21

Ce va panicati asa, bre? Acolo e Vama, se rezolva sigur problema lotului. S-a facut curatenie, acum va incepe constructia. E perfect! Calm si incredere in Dinu "Vama".

inginerul.
inginerul.  •  15 Ianuarie 2015, 12:33

Nici o problema , o sa jucam in formula de joc 3-2-1-1.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Ianuarie 2015, 12:19

korsikanii au facut vizita medicala ... 2 insi (pancu , draghia) la IMS bucuresti si 5 insi (restu baietilor din lot) la chiajna :) ... cam astia ar fi korsikanii din gjiulesti ... echipa care in prima etapa se va deplasa in Ghencea sau la Arena Nationala ... sa "bata" Steaua ! :)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează