FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doar Piovaccari! » Campania de achiziţii a Stelei seamănă tot mai mult a eşec

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 21:51

Steaua a rămas numai cu italianul, francezii Riviere şi Coulibaly nu pot fi aduşi din motive diferite


Măcar pentru moment, Steaua are doar un atacant nou, pe Federico Piovaccari. Italianul se antrenează deja în Anglia, unde se află lotul roş-albaştrilor, şi probabil va juca sîmbătă în amicalul de final, cu Sheffield Wednesday. Celelalte două ţinte, Riviere şi Coulibaly, se dovedesc intangibile.

Pe Riviere preşedintele lui Le Havre l-a aruncat în depresie. Atacantul a discutat zilnic cu şeful lui din momentul în care a ştiut că e ofertat de Steaua: "E şansa mea să joc în Champions League. Am aproape 29 de ani şi ar putea fi ultima ocazie pe care o am!". Argumentul atacantului care mai ratase un transfer, la Monaco, formaţie care-l curta la începutul anului, nu a funcţionat însă. Preşedintele i-a transmis clar că nu-i permite să plece în România, după ce iniţial era de acord cu condiţiile propuse de către Steaua, 200.000 de euro fiind suma de transfer agreată.

S-a îndepărtat şi Adamo Coulibaly, celălalt francez de pe lista roş-albaştrilor, chiar dacă el e liber de contract, deci nu are nevoie de acordul nici unui club. Franco-ivorianul a anunţat în presa maghiară că nu va prelungi contractul cu Debrecen fiindcă îşi doreşte să plece pe alt continent: "Nu voi mai juca în Europa, merg la un club unde am garanţia că voi fi plătit la timp, să nu mai stau cîte două-trei luni aşteptîndu-mi banii!". Coulibaly, 32 de ani, a fost golgeterul campionatului Ungariei în fiecare dintre ultimele două sezoane. Mihai Stoica anunţase că-şi doreşte măcar pe unul dintre cei trei atacanţi vizaţi, dar spera să se aleagă cu doi. Deocamdată, Reghecampf l-a primit numai pe Piovaccari, 28 de ani, şi acesta doar împrumut pe un an de la Sampdoria.


210.000 de euro o costă Piovaccari pe Steaua, suma reprezentînd cota din salariul jucătorului pe care o suportă roş-albaştrii, din totalul de 700.000 de euro

El e numărul 25!
Piovaccari a primit tricoul cu numărul 25, cel care-i era rezervat lui Rusescu dacă golgeterul ar fi continuat la Steaua. Rusescu a purtat 24 în sezonul trecut, cînd echipa a luptat pentru titlul cu numărul 24 din istoria clubului şi ar fi luat 25 acum, dar a fost cedat la Sevilla. Mihai Stoica l-a învestit pe italian în rolul marcatorului purtător de noroc.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (80)
wallachian
wallachian  •  05 Iulie 2013, 19:13

mimi stoica hai pe facebook sa ne explici cum faci tu treaba la steaua mare manager ce esti, vedea-te-as plecat cat mai repede

daveroirl
daveroirl  •  05 Iulie 2013, 18:53
Postat de alpin pe 05 Iulie 2013, 13:17

Tot e mai bine ca in Liga mitico-manelista, unde Valiza EPO a avut nevoie de SASE echipe ca sa cumpere un titlu!!!

impotentule,tu vrei sa ne demonstrezi cu orice pret cat esti de prost?

dany_gry2000
dany_gry2000  •  05 Iulie 2013, 18:24
Postat de kdk.19 pe 05 Iulie 2013, 18:12

,,CAMPANIA DE ACHIZITII A STELEI SEAMANA TOT MAI MULT CU UN ESEC'.., NU SEAMANA CHIAR ESTE!, UN ESEC..TOT VIND SI NU SE INTARESC DELOC VOR SA JOACE IN CHAMP. LIGUE , CU CE LOT..?

tu esti cu capu'? da, l-a vandut pe rusescu un om de baza dar doar el...cel putin pana acum! si a adus 4 jucatori!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează