FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doar unul din doi vrea la Steaua » Primul aşteaptă telefonul, celălalt se mai gîndeşte

Andre Pinto ar urma să preia postul lui Chiricheș la Steaua
Andre Pinto ar urma să preia postul lui Chiricheș la Steaua

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 23:33

Stoperul portughez a acceptat oferta roş-albaştrilor, dar atacantul brazilian nu vrea să mai stea în Europa.

Steaua a pus transferurile pe hold şi aşteaptă să vadă dacă va evolua sau nu în Liga Campionilor. Deşi a bătut palma cu Andre Pinto, stoperul de 23 de ani de la Panathinaikos, acesta nu va ajunge la Bucureşti decît după ce roş-albaştrii vor trece de Legia.

Clubul elen şi-a dat acordul, iar fundaşul portughez i-a anunţat pe stelişti că poate veni oricînd, iar acum aşteaptă să fie sunat din România.

Eduardo vrea acasă
În schimb, brazilianul de la Genoa, Ze Eduardo, nu e foarte încîntat de o aventură în România. Sud-americanul de 25 de ani a vorbit în presa din ţara natală şi a spus că şi-ar dori să se întoarcă acasă.

Acesta crede că din cauza vremii din Europa se accidentează des: "Cred că e timpul să mă întorc. Dacă voi evolua bine, poate voi fi convocat la echipa naţională, la Campionatul Mondial din 2014. E visul meu".

Genoa îl împinge în Ghencea
Totuşi, conducerea clubului genovez nu agreează împrumutul lui Ze în Brazilia, dorind ca el să rămînă în Europa şi o văd pe Steaua ca fiind cea mai bună variantă mai ales dacă va ajunge în Champions League, unde cota atacantului ar creşte, iar italienii l-ar putea vinde pentru a-şi mai recupera din banii pe care i-au plătit pe el în 2011: 5,4 milioane de euro!

"Îl ştiu pe Andre Pinto, dar nu s-a discutat cu el să vină la Steaua. Şi, chiar dacă s-ar fi negociat, tot nu aş fi recunoscut. Să treacă meciul de la Varşovia şi vedem ce se va întîmpla" (Anamaria Prodan, impresar)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  28 August 2013, 01:37

e bine sa vina pinto,ne trebuie un atacant si inca un fundas central ! un mijlocas defensiv si unul dreapta si facem super treaba in ch league !

vasile_69
vasile_69  •  27 August 2013, 13:17
Postat de roadster1988 pe 27 August 2013, 09:56

a acceptat oferta stelei............................dar nu vrea sa mai stea in europa.GSP penibil.Mai trebuia sa spuna ca acela a declarat ca steaua nu se refuza.

Da mai pacaliciule, pai nu e asa...Steaua e un nume in Europa, nu ca Dinamo si de aceea nu poate fi refuzata !!!

dash.berlin
dash.berlin  •  27 August 2013, 12:09

Ze Eduardo vrea la nationala Braziliei :))) cam greu daca nu chiar imposibil sa se intample asa ceva .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează