FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Doi dintr-un foc » Petrolul a perfectat două transferuri într-o zi

Nelson Bonilla
Nelson Bonilla

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2015 00:00

Valentin Lemnaru și Nelson Bonilla au ajuns la o înțelegere cu trupa din Ploiești și au șanse mari să evolueze în etapa viitoare, împotriva lui Dinamo.

Prahovenii au o medie de sub un gol pe meci în acest campionat și un singur punct în clasament, din cauza penalizării dictate înaintea startului campionatului.

Conducerea echipei a decis să întărească linia ofensivă după ce Toto Tamuz a avut probleme cu accidentările în ultima vreme și "lupii" s-au bazat într-o proporție covîrșitoare doar pe aportul tunisianului Sofien Moussa. După ce au purtat mai multe negocieri, ploieștenii i-au convins pe Valentin Lemnaru și Nelson Bonilla să se alăture echipei.

Cei doi atacanți vor juca pentru Petrolul pînă la finalul campionatului. Lemnaru, 31 de ani, a retrogradat cu U Cluj sezonul trecut și a fost deschis la negocieri în dorința de a evolua tot în prima ligă. Bonilla a suferit o accidentare la piramida nazală cînd a evoluat pentru naționala din El Salvador, iar cînd s-a întors la Viitorul atacantul a fost înștiințat că este liber să își caute angajament.

Mutările urmează să se oficializeze în zilele ce urmează, iar dacă jucătorii vor demonstra o condiție fizică bună, ar putea debuta chiar împotriva lui Dinamo.

10 goluriau marcat împreună cei doi în sezonul trecut

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează