FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi jucători pot deveni ”cîini” în această seară » Vor fi testaţi în amicalul cu Inter Clinceni

Kovacs s-ar mulțumi cu un salariu lunar de 3.000 de euro, de 3 ori mai puțin decît avea Bălgrădean
Kovacs s-ar mulțumi cu un salariu lunar de 3.000 de euro, de 3 ori mai puțin decît avea Bălgrădean

Articol de - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:46

Portarul ungur Kovacs şi atacantul olandez Abdoullaye vor juca în amicalul cu Inter Clinceni, de la ora 18:30, la Domneşti, pentru a-l impresiona pe Stoican.

Flavius Stoican va testa diseară doi fotbalişti să vadă dacă merită să-i primească la Dinamo. Aşa cum GSP.ro a anunţat ieri, este vorba de atacantul olandez Abdoullaye Sulley, 22 de ani, care a efectuat junioratul la Montpellier şi care deja s-a antrenat, ieri, alături de "cîini".

Al doilea este portarul maghiar Zoltan Kovacs, 29 de ani, care a mai fost în 2013 la un pas să semneze cu dinamoviştii, doar că atunci a picat transferul lui Bălgrădean la Standard, iar ungurul a fost trimis acasă.

Acum, s-a ivit o nouă oportunitate, oferită de divorţul de cel poreclit "Pufi", astfel că goalkeeper-ul de 1,91 de metri are şanse să prindă un contract. Kovacs a mai evoluat la MTK Budapesta, Siofok, Kaposvari, Diosgyor, Nea Salamina şi, ultima oară, la Aris Limassol.

Soarta celor doi se va decide la amicalul programat azi la Domneşti, cu Inter Clinceni, de la ora 18:30, acolo unde vor evolua jucătorii care au bifat puţine minute în Cupa Ligii, la Chiajna, sau cei ce n-au evoluat deloc.

964 de minute a bifat Kovacs în ultimul an, în 11 partide, la Aris Limassol

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Au dat 1.200 de abonamente
Dinamoviştii au reuşit să vîndă pînă ieri 1.200 de abonamente pentru meciurile de acasă. Preţurile sînt între 70 şi 250 de lei, iar Dudu Georgescu, fosta mare glorie a "cîinilor", i-a îmbiat pe suporteri să continue achiziţionarea lor: "Alături de voi putem forma o echipă pentru performanţă. Le mulţumim fanilor pentru ataşament, demonstrează că rămîn fideli şi conştienţi că doar împreună vom renaşte".

Un dinamovist lîngă Reghe
Laurenţiu Reghecampf a lăsat Steaua pentru Al Hilal în această vară şi şi-a adus aproape tot staff-ul din Ghencea în lumea arabă. În staff-ul medical, alături de Radu Paligora, Horia Codorean şi Iulian Mircea, va merge şi Gabriel Niculescu, masorul "cîinilor". Gabi a petrecut mai bine de un deceniu în Ştefan cel Mare, însă oferta celor de la Al Hilal a fost de nerefuzat.

Rus, între CFR şi U Cluj
Laurenţiu Rus, 29 de ani, a părăsit Dinamo şi îşi caută un angajament, fiind în discuţii cu mai multe cluburi. După CS U Craiova şi ASA Tîrgu Mureş, alte două grupări din Liga 1 s-au arătat interesate de fostul "cîine roşu", este vorba de formaţiile din Clujul natal al lui Laurenţiu, CFR şi Universitatea. Fotbalistul va analiza toate propunerile pînă la finele săptămînii, apoi va oferi un răspuns. Constantin Anghelache mărturisea luni, imediat după despărţirea de Rus: "Dacă are vreo ofertă concretă în acest moment, mă sinucid!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:59
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 03:18

ps - ungurul deja e la dinamo, la fel si vaduva, din ce stiu.

si firtulescu ! de azi... si diseara dinamo mai testeaza inca o data pe sulley si un alt atacant, fost si pe la otelul, un roman de 21 de ani..)) ia sa vedem...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:18
Postat de unico_biancorossi pe 26 Iulie 2014, 02:53

kovacs, vaduva, unguru si sulley. au venit toti. si probabil vor mai veni 2 stoperi.

ps - ungurul deja e la dinamo, la fel si vaduva, din ce stiu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iulie 2014, 02:53
Postat de neuer1606 pe 24 Iulie 2014, 18:12

Am auzit de la cineva ca mai vine si Daniel Unguru, care a fost pe la Pandurii.

kovacs, vaduva, unguru si sulley. au venit toti. si probabil vor mai veni 2 stoperi.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează