FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Doi stelişti au oferte şi pot pleca la vară » Ce propunere îi fac roş-albaştrii lui Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 aprilie 2013 14:09

Steliştii sînt pregătiţi să negocieze la vară ofertele pentru Vlad Chiricheş, iar Mihai Stoica i-a transmis lui Mircea Lucescu în ce condiţii îl poate avea pe fundaş la Şahtior.

"David Luiz, Thiago Silva şi Varane nu au liniştea lui Vlad Chiricheş cu mingea la picior. Dacă Şahtior plăteşte 15 milioane de euro şi Chiricheş vrea să plece acolo, atunci se poate face. Urmărim să mai transferăm un fundaş pentru că există interes major pentru Chiricheş şi Latovlevici. Tătăruşanu nu are o ofertă de la Olympiakos. Ei nu-şi permit să transfere un portar de talia lui Tătăruşanu".

Managerul Stelei confirmă că Reghecampf are propuneri din alte campionate: "E normal ca Reghe să aibă oferte din Rusia, avînd în vedere jocul pe care-l prestează Steaua. Dar el e sub contract cu Steaua şi eu sper să îmbătrînesc cu el antrenor aici".

În ultimele zile s-a speculat despre o eventuală ofertă pentru Reghecampf din partea echipei ruse FC Krasnodar.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (37)
demolarii
demolarii  •  05 Aprilie 2013, 10:36

Cine e prostul care sa dea 15 milioane euro pe un fundas care are de jucat 5 meciuri serioase pe an? Si care gafeaza in 4 din ele. Sa fim seriosi la 23-24 de ani ai varf de forma, daca la varsta asta atat poti unde sa cresti? Wenger spunea ca-ti dai seama de talentul unui jucator pana la 12-13 ani, de capacitatile fizice pana la 17-18 ani, iar pana la 21 de ani daca acel jucator va stii sa-si gestioneze talentul si capacitatile fizice, adica daca va fi un jucator complect. Chiriches e un jucator de maxim 5-7 milioane de euro.

ando89
ando89  •  04 Aprilie 2013, 22:35

pe mimi nu vrea sa-l transfere nimeni?

lollol
lollol  •  04 Aprilie 2013, 20:35
Postat de adriann_ pe 04 Aprilie 2013, 15:45

Hmm, nu stiu daca e asa de aberant, Chiriches are executii senzationale in momente cheie (cu Ajax, cu Chelsea, chiar si foarfeca din meciul cu amaratii aia) lucru pe care nu l-am vazut deocamdata la Varane. Nu-i putin lucru sa stii ca ai in echipa un fundas central care, la faze fixe si in meciuri grele, scoate din palarie cate o minune. Mai ales ca nici in rest baiatul asta nu e slab si are potential sa-si imbunatateasca jocul. Tupeul si sangele rece in momente grele reprezinta una dintre caracteristicile jucatorilor cu adevarat mari.

da...numai ca echipele alea au alti jucatori care scot din palarie executii de genu',chiriches a iesit in evidenta la stana pentru ca restul sunt non talente :))))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează