FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dolha rămîne la Dinamo

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Emilian Dolha a acceptat micşorarea salarială cu 30% şi va continua în Ştefan cel Mare şi din retur

Ieri, Dinamo a mai adăugat un nume pe lista fotbaliştilor cu contracte diminuate. Emilian Dolha, care la finalul turului primise promisiunea că se poate transfera oriunde în schimbul a 100.000 de euro, a purtat ieri o discuţie cu şefii "cîinilor".

Aceştia i-au transmis că este nevoie de el în continuare, dar i s-a explicat şi că Dinamo nu-şi mai permite să suporte salariul său de 180.000 de euro. Ema a acceptat să rămînă în Ştefan cel Mare şi să-şi diminueze contractul cu 30%, ajungînd la 126.000 de euro. Pînă în prezent, Zicu a acceptat înjumătăţirea contractului la 200.000 de euro, iar Florin Bratu şi Claudiu Niculescu reduceri cu 30%. Cu acelaşi procent va fi tăiat şi contractul lui Marius Niculae (cifrat la 400.000 de euro anual) dacă nu-şi va găsi un angajament în străinătate pînă pe 31 ianuarie, cînd expiră mercato-ul în majoritatea ţărilor europene.

Italienii fac nazuri
Inter a schimbat condiţiile contractuale pentru cedarea lui Cristian Daminuţă, transferul acestuia intrînd în impas. Dinamo a primit un fax-şoc ieri din partea clubului Internazionale Milano, în care italienii solicitau ca fundaşul de 19 ani să vină sub formă de împrumut la Dinamo în schimbul unei sume de bani! "Eu ştiu că totul e rezolvat", a zis ieri Gabi Torje, prieten din copilărie cu fundaşul lui Inter.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
 •  15 Ianuarie 2010, 02:02

dinamo a ajuns steaua 2.numai scandaluri cauta sefii lui dinamo,or sa termine sezonul pe la mijlocul clasamentuli cu asa sefi.

 •  15 Ianuarie 2010, 01:07

Mai nou torje e responsabil cu transferurile la Dinamo.Ma mir ca nu i-ati intrebat pe paznici...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează