FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dorin Goian a urmărit-o live pe FCSB și avertizează: „E clar că lucrurile nu stau bine acolo”

Dorin Goian +28   FOTO
Dorin Goian

Articol de , - Publicat marti, 03 octombrie 2023 20:48 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 21:38

Prezent pe Arena Națională la confruntarea dintre FCSB și Universitatea Cluj, încheiată 2-2, un jucător-simbol de-ai roș-albaștrilor, Dorin Goian, a vobit despre slăbiciunile pe care le-a identificat în jocul fostei echipe.

Roș-albaștrii au condus de două ori luni seara, însă au scăpat printre degete victoria pe final. A fost a treia partidă consecutivă din SuperLigă în care trupa lui Charalambous primește două goluri, după 2-2 în restanța cu Hermannstadt și 5-2 cu Sepsi. Dorin Goian a comentat problemele de ordin defensiv observate la FCSB. 

Legenda roș-albastră resimte lipsa lui Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”
FCSB
Legenda roș-albastră resimte lipsa lui Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”

Dorin Goian știe ce probleme are FCSB: „Când primești două goluri acasă, e clar că din punct de vedere defensiv nu stai tocmai bine”

„Am văzut un meci bun, cu două echipe bune. Din păcacte, FCSB a avut șansa să facă 3-1, iar atunci când ratezi astfel de ocazii, fotbalul te pedepsește. U Cluj a marcat dintr-o fază fixă pe final și pe fondul pasului făcut înapoi de FCSB. Păcat că FCSB a pierdut cele trei puncte, dar a fost chiar un meci bun de Liga 1.

Cea mai mare slăbiciune a lui FCSB? Când primești două goluri acasă, e clar că din punt de vedere defensiv nu stau tocmai bine. FCSB e o echipă spectaculoasă, o echipă care joacă fotbal, are ocazii de gol la fiecare meci. 

Aici cred că ar trebui să îmbunătățească partea defensivă, să încerce să primească cât mai puține goluri. De la mijloc în sus au jucători de foarte mare calitate și în orice moment pot să marcheze.

(...) La modul cum joacă și la ce am văzut azi pe viu, cred că FCSB va fi campioana de anul acesta, iar U Cluj cu siguranță va prinde play-off-ul”, a spus „Goe”, în dialog cu jurnaliștii prezenți la Arena Națională. 

Când jucam eu fotbal, dacă primeam două goluri... să știți că eram foarte supărat! E greu, ca fundaș, să primești două goluri, mai ales acasă. Nu prea puteam să dorm în noaptea respectivă!

- Dorin Goian, după FCSB - U Cluj

Dorin Goian a văzut remiza FCSB-ului cu U Cluj de pe stadion

În tribune la remiza dintre FCSB și U Cluj a fost și Dorin Goian, fost fundaș la FCSB timp de 5 ani. Acum antrenor, „Goe” a venit să o urmărească pe FCSB, echipă pe lista căreia a fost înaintea de a sosi Elias Charalambous. A ajuns la stadion cu o oră înaintea meciului și a urmărit atent cum s-a descurcat liderul la zi din Superligă.

+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Cele două posturi pe care FCSB caută întăriri: „Trebuie să facem o echipă valoroasă, care să joace din prima”

Legenda roș-albastră resimte lipsa lui Chiricheș: „Ați văzut ce înseamnă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Octombrie 2023, 21:55

...aiurea ...problema este la baietii destepti din bucuresti care au dat titlu rapidului ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează