FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorinel e nerăbdător să o ia de la capăt cu pregătirea dinamoviştilor: "Aş fi vrut să vină iarna!"

Dorinel e fan al cantonamentelor montane // Foto: fcdinamo.ro
Dorinel e fan al cantonamentelor montane // Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 19:09

Dorinel şi-ar fi dorit ca sezonul de toamnă să se încheie imediat după partida de vineri cu Oţelul şi să poată începe o pregătire de iarnă spartană.

Preluarea echipei într-un moment neprielnic îi dă mari bătăi de cap lui Dorinel Munteanu. Dinamo mai are de jucat în acest final de an patru partide în Liga 1, cu Oţelul (a), Severin (a), Iaşi (d) şi FC Braşov (a), plus "sfertul" de Cupa României, în deplasare, cu CFR Cluj. Iar în cazul în care vor trece de ardeleni, roş-albii vor mai disputa un meci, partida tur din semifinalele Cupei, pe 12 decembrie!

"Neamţul" şi-ar fi dorit ca turul campionatului să se termine după confruntarea cu Oţelul Galaţi, de vineri, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport 1. "Aş fi vrut să nu mai fie etape de jucat după următorul meci, trageţi voi concluziile. Nu vreau să vorbesc despre cei care au muncit înaintea mea. Echipa arată bine, dar sînt convins că în viitor vom arăta şi mai bine", a spus Dorinel la Radio GSP.

Antrenorul de 44 de ani plănuieşte o pregătire spartană la iarnă, bazată exclusiv pe antrenamente fizice, luîndu-se în calcul chiar şi un cantonament la munte, pe lîngă cel din Antalya (Turcia). "O să ne pregătim bine de tot în intersezon şi sînt convins că Dinamo îşi va reveni în retur. Avem un lot valoros şi sînt sigur că de la primăvară va fi şi mai bine, mai ales că mi s-au promis întăriri", a explicat Munti.

"Dorinel va efectua pregătirea aşa cum ştie el şi vom ataca returul în forţă. Dinamo poate face rost de resurse pentru cîteva achiziţii, vom vedea la momentul respectiv cum vom proceda" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Gantere şi viteză
Munteanu a început deja să scoată untul din dinamovişti. Ieri dimineaţă, jucătorii au avut parte de o surpriză. "Neamţul" i-a întîmpinat pe băieţi cu gantere, mingi medicinale şi a îmbinat exerciţiile de forţă cu cele de mobilitate. Dorinel a pus accent şi pe viteză, dar şi pe posesie. Chiar dacă exerciţiile făcute au fost dure, jucătorii le-au executat cu zîmbetul pe buze.

Frăţilă e în spital!
Fost mare atacant al lui Dinamo, Constantin Frăţilă (70 de ani) a fost supus unei intervenţii chirurgicale delicate. Acestuia i-a fost extirpată o tumoare din zona stomacului la Spitalul "Sfînta Maria" din Bucureşti. Operaţia a fost o reuşită, Frăţilă urmînd să fie externat zilele următoare. "Mulţumesc echipei medicale, sper să mă refac repede, la fel ca şi jocul lui Dinamo. Mă întristează cînd văd echipa atît de jos în clasament", a zis Frăţilă, care mai are şi probleme la şold, unde a fost operat în trecut.

Inbox:
- Paul Koulibaly va reveni în ţară la finalul acestei săptămîni, el avînd probleme cu permisul de muncă. "Trebuie să rezolvăm problema lui Koulibaly, important e că ne putem baza pe Luchin şi Grigore pentru meciul următor", a spus Dorinel.
- Munteanu nu infirmă interesul lui Dinamo pentru mijlocaşul Davide Dias: "Nu vorbim acum despre Dias, ci în pauza de iarnă. Întîi îi verificăm pe cei din lotul actual, apoi vom trage concluziile!".
- Începînd de miercuri, la casele de bilete din Ştefan cel Mare, se pot achiziţiona bilete pentru partida cu Oţelul, care se va disputa pe Arena Naţională. Preţuri: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I, 100 lei - VIP 2, 150 lei - VIP 1.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
vaalah
vaalah  •  20 Noiembrie 2012, 12:24
Postat de dinamir pe 20 Noiembrie 2012, 12:10

Nu te supara dar da-mi voie sa te contrazic.Pulhac si-a revenit,joaca ca in tinerete,si varf care sa joace retras il avem pe Alexe care da mai mult randament pe aceasta pozitie decat in banda.Pe Rafi il astept si eu.Nu stiu daca are maturitatea lui C.Munteanu adica un distribuitor de pase care sa puna in valoare un jucator care sa creeze o situatie periculoasa la poarta adversa.

Vai de capul vostru nici măcar nu înțelegi ce se întâmplă, în loc sa discutați despre lipsa bugetului și neplata salariilor vor vorbiți aiurea . Este ca și cum un bolnav de cancer în faza terminala este îngrijorat de frizura .

dinamir
dinamir  •  20 Noiembrie 2012, 12:10
Postat de ultras.nationalist pe 20 Noiembrie 2012, 11:08

are dreptate,nu e normal sa jucam 3 etape din retur acum plus cel putin un meci in cupa Romaniei,dar nu se gandeste nimeni ca jocul echipelor va avea de suferit....si tare mi-e teama ca Dorinel va pleca inca din iarna cand va vedea ca actionarii nu ii vor aduce intaririle promise...ne trebuie un mijlocas central precum Raphael Stanescu,un fundas stanga precum Burnea si un atacant care sa joace putin in spatele lui Tucudean,dar pe care nu il avem la echipa a doua deci va trebui sa scoatem bani...cine va scoate bani?

Nu te supara dar da-mi voie sa te contrazic.Pulhac si-a revenit,joaca ca in tinerete,si varf care sa joace retras il avem pe Alexe care da mai mult randament pe aceasta pozitie decat in banda.Pe Rafi il astept si eu.Nu stiu daca are maturitatea lui C.Munteanu adica un distribuitor de pase care sa puna in valoare un jucator care sa creeze o situatie periculoasa la poarta adversa.

unmaker
unmaker  •  20 Noiembrie 2012, 11:45

la sanius si la ski ....:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează