FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO 3-3

Dorinel e supărat după ce Oţelul a risipit avantajul de două goluri: "Dinamo nu merita nimic!"

Dorinel Munteanu Foto: Raed Krishan (Galaţi)
Dorinel Munteanu Foto: Raed Krishan (Galaţi)

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2011 21:33

Dorinel Munteanu spune că trupa din Ştefan cel Mare nu l-a impresionat şi promite că Galaţiul nu va pierde nici un meci pînă la finalul sezonului

- Domnule Munteanu, cît de frustrant e să iei doar un punct într-un meci în care primeşti două goluri în ultimele minute?
- Sînt dezamăgit de rezultat, dar vă garantez că Oţelul nu va pierde nici o partidă pînă la finalul campionatului. Dinamo venise la Galaţi ca un animal rănit, dornic să-şi apere orgoliul, şi sînt ferm convins că sînt supermulţumiţi cu acest rezultat. Au luat însă un punct complet nejustificat. Nu m-au impresionat cu absolut nimic.

- Andone remarca însă că nici o echipă nu merita victoria...
- Vorbeşte prea mult Andone! A văzut alt meci! Nu vreau să intru acum într-o polemică, dar, în ultimele trei săptămîni, Andone şi-a cam schimbat mereu părerile faţă de Oţelul. Să fim bine înţeleşi: am ajuns cu foarte multă muncă în situaţia de acum şi, chiar dacă nu ne-am gîndit la titlu la începutul sezonului, atitudinea şi ambiţia băieţilor au urcat în frunte Galaţiul. Iar eu cred cu tărie mai departe în acest grup, deşi unii nu ne mai dau multe şanse.

- V-au dezechilibrat un pic schimbările lui Dinamo, cu Dănciulescu şi Ţucudean?
- E adevărat că, după intrarea lui Dănciulescu, am început să avem mici probleme, pentru că el se plasa între mijlocaşii şi fundaşii noştri spre a găsi spaţii. Lui Filip îi transmisesem să stea la Dănciulescu, n-a reuşit să respecte foarte bine indicaţiile şi tocmai de aceea l-am şi introdus pe Sîrghi în final.

"Am pierdut pe final, ceea ce denotă o lipsă de maturitate incalificabilă pentru nivelul ăsta. Am muncit cu Dinamo, dar fără minte în ultimele minute"
Marius Stan, preşedinte Oţelul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
redsef2005
redsef2005  •  19 Aprilie 2011, 13:11

Care e "meritul" Otelului si al "marelui" antrenor Munteanu ca Moti, gafeurul de serviciu, pierde prosteste mingea langa careul propriu si face doi galateni scapati singuri cu portarul???! Sa nu mai spun ca si la primul gol a dormit in ghete... Au fost "faze indelung exersate la antrenamente" de Dorinel la Otelul??? Mai lasa-ne, Dorinele, ca macane!!!

bobluci
bobluci  •  18 Aprilie 2011, 18:18

si lui ando i se mai intampla sa se uite la alt meci cate o data dar parca nu in halul asta...ce sa zic dorinele decat ca esti PENIBIL

fcd18
fcd18  •  18 Aprilie 2011, 12:35

Nu ne avem noi prea bine cu timisorenii, dar trebuie sa admitem ca merita titlul mai mult decat galatenii. In primul rand, au jucat mai frumos. In al doilea rand, au un public si un stadion demne de Champions League, comparativ cu acesti cartonari din Galati, care si-au scris pe cartoane A4 "FORZA OTELUL" si a caror singura scandare e "huoooooooooooooooooo" in momentul cand suporterii adversi canta.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează