FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel îl avertizează pe Crăciunescu: “Fără Tudor la jocul cu Steaua!”

Dorinel Munteanu nu-l vrea pe Tudor la meciul cu Steaua
Dorinel Munteanu nu-l vrea pe Tudor la meciul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 15:12

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, speră ca formaţia pe care o pregăteşte să continuie seria rezultatelor pozitive şi să obţină cel de-al treilea succes consecutiv chiar împotriva Stelei. După partida din tur de la Buzău, pierdută de gălăţeni cu scorul de 1-2, tehnicianul campioanei şi-a manifestat dorinţa ca Alexadru Tudor, cel care a dictat un penalty pentru roş-albaştri la o intrare asupra lui Cristi Tănase, să nu fie delegat şi la jocul din această etapă.

“Vom avea o partidă dificilă, însă eu am încredere în băieţi că vom face un joc bun şi sper să obţinem un rezultat pe masură pentru a putea continua seria meciurilor pozitive. Nu pot spune că egalul este un rezultat rău, ne menţine în cursa pentru cupele europene, dar jucăm acasă şi vreau să legăm 3 victorii la rând. Steaua este o echipă bună, trebuie să avem agresivitate şi să nu le oferim spaţii pentru că pot deveni periculoşi. Este un meci decisiv dacă ne referim strict la punctele puse în joc, dar mai sunt multe etape, iar noi ne dorim să fim aproape de primele 5 echipe din clasament. Dupa ce a fost în tur, nu îmi doresc să fim arbitraţi de Tudor, deşi îl respect şi îl consider un arbitru bun, ştim ce a fost atunci la Buzău şi nu vreau ca jocul să fie decis de arbitraje”, a declarat Dorinel Munteanu.

“Ar fi o tragedie ca Oţelul să nu primească licenţa”

Antrenorul oţelarilor a comentat şi situaţia delicată prin care trece clubul din punct de vedere financiar, susţinând faptul că ar fi o tragedie ca Oţelul să nu primească licenţa pentru viitorul sezon.

Există în rândul echipei o nemulţumire, sunt 5-6 jucători care au probleme legate de anumite bonusuri, dar asta nu trebuie să ne afecteze concentrarea de la meciuri, mai ales că suntem la zi cu plata salariilor şi a primelor. Oricum, situaţia aceasta trebuie rezolvată de conducere, aşa cum trebuie soluţionată şi problema cu transferul lui Didi. Ar fi o tragedie ca Oţelul să nu primească licenţa, acest oraş merită să aibă o echipă frumoasă care a reuşit să obţină rezultate bune. Nu vreau să mă gândesc la aşa ceva, dar din câte am inţeles de la domnul Stan este posibil şi un asemenea deznodământ”, a concluzionat Munteanu.

Oţelul - Steaua se va disputa sîmbătă, de la 20:00, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
detyy
detyy  •  14 Aprilie 2012, 03:53

..Arbitrajul si-a sa e Varza in Rominia... deci aduceti unul din strainatate sau pe Gheoge de la coasa ca sint mai buni la arbitraj decit ce se plimba ca arbitru la ora actuala prin stadioanele din Rominia...

florar
florar  •  13 Aprilie 2012, 09:31

Asa e...Cu Steaua trebuie arbitru...cu CFR nici nu s-a pus problema....Rusine...

tzii
tzii  •  13 Aprilie 2012, 01:07
Postat de utaaradan pe 12 Aprilie 2012, 22:39

cind steaua cu un anumit arbitru, nu pierde NICIODATA, e un mare semn de intrebare, iar Dorinel fiind din ,,interior'', stie el ce spune....

gaz metan-steaua in tur ce zici? 3-o pt gaz cu tudor arbitru

Vezi toate comentariile (47)
Comentează