FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Dorinel încearcă să scape de Cojoc, pentru ca acesta să nu-l mai "strice" pe Antal

La petrecerea prilejuită de cucerirea titlului, Cojoc şi Antal s-au bătut cu frişcă precum Stan şi Bran Foto: Alex Nicodim
La petrecerea prilejuită de cucerirea titlului, Cojoc şi Antal s-au bătut cu frişcă precum Stan şi Bran Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2012 22:24

Antrenorul Dorinel Munteanu este hotărît să îl readucă pe Liviu Antal (22 de ani) la forma maximă şi a luat deja prima măsură: îi caută angajament lui Samoel Cojoc! Prietenia la cataramă dintre cei doi fotbalişti este de notorietate, iar oameni din anturajul clubului de la malul Dunării spun că fundaşul îl trage în jos pe "Poborsky de Galaţi". "Liviu n-o să joace niciodată constant bine din moment ce pierde nopţile cu Cojoc! Şi nu le pierde pur şi simplu, le mai şi îmbibă în alcool", a explicat sursa Gazetei.

Cei doi au fost retrogradaţi în repetate rînduri la echipa secundă din cauza escapadelor bahice, însă de această dată Munti a decis să se despartă, măcar pentru o vreme, de "Sami". "Neamţul" vrea ca Antal, care şi-a prelungit de curînd angajamentul pe încă un an, să aibă o evoluţie cît mai bună pentru a putea fi vîndut pe o sumă avantajoasă în vară. Cojoc (22 de ani) joacă fundaş dreapta şi nu duce lipsă de oferte, Ceahlăul fiind cea mai insistentă în a-l înregimenta.

Acum audit, apoi Adamescu ori Radu
Directorul general Marius Stan a dezvăluit că a fost comandat un audit financiar în cadrul clubului pentru a fi puse la punct ultimele detalii înaintea privatizării. "Sîntem în curs de auditare acum. Sperăm ca acest proces să se încheie cît mai repede şi să trecem la faza următoare, care înseamnă cu adevărat cumpărarea acţiunilor de către investitori". Surse autorizate susţin că există doi oameni de afaceri interesaţi să cumpere pachetul majoritar de acţiuni, Dan Adamescu şi Călin Radu. În urma participării în grupele Ligii Campionilor, în conturile Oţelului au intrat 17 milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bluevibess
bluevibess  •  15 Ianuarie 2012, 16:45

Numai cand ma uit la poza imi dau seama cat de inculti,cretini sunt majoritatea otelariilor,in frunte cu "new_philips" vechiul "philipss" !

iulian_luk
iulian_luk  •  12 Ianuarie 2012, 22:49

Zoiaristilor, sursa sigura, inca nu au intrat acei 17 mil euro in conturile Otelului. Vite de ziaristi, Otelul a primit prima transa, usor peste 6 mil . Atat !

ionut_gl
ionut_gl  •  12 Ianuarie 2012, 15:20

nu rezolva nimic daca scapa de cojoc,oricum antal are deja un cerc de prieteni ,deci cu cojoc sau fara tot are cu cine sa se distreze

Vezi toate comentariile (3)
Comentează