FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - VASLUI 0-0

Dorinel Munteanu: "Li se vor umple buzunarele celor de la Urziceni după meciul din Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 20:01

Antrenorul liderului din Liga I, Dorinel Munteanu, nu s-a lăsat dezarmat de egalul obţinut de Galaţi pe teren propriu, în faţa Vasluiului şi a declarat că pentru moment echipa sa se află în graficul stabilit la începutul campionatului.

"Nu mă deranjează jocul de aseară, din Ghencea, ci mă deranjează declaraţiile, pentru că sunt sigur că aceşti oameni le vor umple buzunarele jucătorilor din Urziceni. Nu mai pot spune nimic, în afară de faptul că sper ca băieţii mei să-şi revină din punct de vedere fizic.

Astăzi am jucat cu Vasluiul, care a făcut investiţii importante, un meci între două echipe organizate. Vom vedea dacă avem valoare de Champions League după etapa cu numărul 34.

Paraschiv a acuzat o durere la gambă şi doctorul îmi va spune ce probleme are", a spus Munteanu la sportro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
dreamer123
dreamer123  •  07 Aprilie 2011, 02:10

epata viitoare Steoaia @ TNB, se potate adapta regia spectacolului dupa parerea fiecarui...oier bineinteles

myaghi
myaghi  •  07 Aprilie 2011, 01:50

sa fii suporterul unei echipe e normal, insa sa fii inconstient sa nu-ti dai seama ca meciul cu Urziceniul a fost aranjat e mai dureros. probabil a fost la pachet fiind inclus si meciul urmator al Urziceniului. Dar astea sunt întradevăr speculatii, cert este ca s-a vazut de la un 1 km ca jocul a fost aranjat. si nu sunt fanul niciunei echipe. dar stelistii care nu recunosc asta se mint singur, sau nu au vazut meciul.

beres.ovidiu67
beres.ovidiu67  •  07 Aprilie 2011, 00:56

dorinele uiti de ce a zis odata porumboiu de tine .taci tata.?????????

Vezi toate comentariile (20)
Comentează