FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Dosarul Transferurilor a avut un nou termen la Curtea de Apel » MM şi Borcea se afundă!

MM Stoica se alege cu o nouă acuzație în Dosarul Transferurilor
MM Stoica se alege cu o nouă acuzație în Dosarul Transferurilor

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 noiembrie 2013 20:22

Sică Puşcoci, fost impresar, a declarat în faţa judecătoarelor că "am introdus în ţară suma de 150.000 de dolari pe care i-am dat-o în mînă lui Mihai Stoica", în timp ce Nicolae Badea a susţinut că "propunerea de a colabora cu acele offshore-uri i-a aparţinut lui Borcea".

Reîntors la Curtea de Apel după decizia din primăvară a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Dosarul Transferurilor a avut ieri un nou termen de judecată. Au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care Nicolae Badea, Cosmin Contra, dar şi Sică Puşcoci, acesta din urmă fost agent de jucători care a intermediat trecerea lui Iulian Arhire de la Oţelul la Poohang în 1999.

Badea: " Borcea a dorit acele firme"
Declaraţiile făcute ieri de Badea şi de Puşcoci îi pun într-o situaţie extrem de delicată pe doi dintre inculpaţii din dosar: Cristi Borcea şi Mihai Stoica. Judecătoarea a încercat să afle de la Badea cum s-a ajuns la decizia de a se colabora cu firmele prin intermediul cărora s-au realizat transferurile de la Dinamo. Răspunsul? "Decizia s-a luat în Comitetul Director, dar aceasta a fost dorinţa lui Cristi Borcea. El a venit cu propunerea de colaborare cu aceste offshore-uri".

Puşcoci: "I-am dat banii în mînă lui Stoica"
A urmat Sică Puşcoci, a cărui depoziţie îl incriminează direct pe actualul manager al Stelei: "Eu am introdus suma de 150.000 de dolari în ţară şi i-am dat-o lui Mihai Stoica. L-am informat pe Stoica de faptul că, în situaţia în care clubul nu era de acord cu comisionul de 550.000 de dolari, transferul nu se realiza. Eu nu am încasat nici o sumă de bani, iar banii luaţi de la banca sud-coreeană din Germania i-am dat lui Mihai Stoica şi reprezentantului Pohang Steelers", a declarat ieri Sică Puşcoci în faţa completului de judecată.

Ca şi atunci cînd era şi el urmărit penal şi a făcut declaraţii la dosar, Puşcoci şi-a menţinut şi ieri declaraţiile şi a arătat că cei 150.000 de dolari i-a oferit în mînă lui MM, acesta trebuind să-i introducă ulterior în conturile clubului Oţelul. În 1999, Arhire a fost cedat de Oţelul în Coreea pentru o sumă de 700.000 de euro, aşa cum apare în actele asiaticilor, sumă care nu se regăseşte însă decît într-o mică măsură în contabilitatea Oţelului.

ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Greu fără Becali"
Fost jucător al Stelei, acum antrenorul naţionalei Under 18, Liţă Dumitru crede că Steaua avea alte rezultate în Champions dacă patronul era în libertate: "Din păcate, în ultimul an, Steaua a slăbit în loc să se întărească. Dacă Gigi era afară, cu totul altele ar fi fost datele problemei şi alta şi evoluţia echipei. Gîndiţi-vă că sînt jucători care vor pleca liberi de contract de la Steaua. Champions League s-a dovedit că este o competiţie prea mare pentru Steaua. Oricum, ei şi-au depăşit condiţia şi trebuie să le mulţumim".

Crede în Steaua
Antrenorul de la Dinamo Moscova, Dan Petrescu, crede că Steaua mai are şanse să ajungă în primăvara europeană: "Steaua poate scoate şase puncte, de ce nu? Poate să bată şi pe Schalke, şi pe Chelsea. Chelsea va fi deja calificată. Putea să o bată şi West Brom pe Chelsea, a bătut-o şi Basel. Steaua de ce să nu o bată? Are şanse la 6 puncte".

Reghe, criticat
Marcel Puşcaş, fost preşedinte al Stelei, nu e de acord cu transferul lui Adrian Cristea, despre care spune că n-a demonstrat nimic de cînd a venit la echipă: "Reghecampf nu avea ce să mai resusciteze la Cristea. E talentat, dar nu de Steaua sau pentru cupele europene. Nu poate juca niciodată meci de meci cu randament constant bun. Nu l-aş fi adus niciodată, iar dacă era dorit de antrenor, aş fi refuzat. În plus, rişti să strici şi colectivul cu aventurile lui".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
d_3amon
d_3amon  •  12 Noiembrie 2013, 18:48
Postat de bogdzsch pe 12 Noiembrie 2013, 12:09

sa vezi ce-l mai dezvirgineaza "baietii" pe mimisor!

mimi e "fundas" de mult timp, si-a spart rozeta pana acum sigur.

myke82
myke82  •  12 Noiembrie 2013, 15:46

Ce tablou frumos ar fi, Nasu, Finu si cu Mimi. Cei trei care au speriat Vestul sau Jilava! :)))

gigi_contra
gigi_contra  •  12 Noiembrie 2013, 12:11

Cum era ?? "Jilava, templul fotbalului romanesc" parca.... :)))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează