FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - RAPID 1-1

Dragomir: "A fost eliminare la Herea şi penalty la Cassio!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că Teo Crăciunescu a avut dreptate atît la eliminarea lui Herea, cît şi la penaltiul acordat la Cassio în partida Craiova - Rapid.

"Ambele decizii controversate ale lui Crăciunescu sînt foarte clare. Am vorbit cu 4 sau 5 somităţi ale arbitrajului şi am ajuns la concluzia că nu există urmă de îndoială nici la penalti, nici la eliminarea lui Herea. Cei de la Craiova sînt echipă de moral, au cîţiva fotbalişti de pespectivă care pot fi încercaţi în locul celor care nu dau satisfacţie.

E normal ca cei de la Craiova să vorbească, sînt angajaţi acolo şi asta trebuie să facă, dar au comentat şi ei fazele cu oameni care se pricep şi şi-au dat seama care e de fapt situaţia", a spus Dumtru Dragomir la GSP TV.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
nicu2110
nicu2110  •  19 Septembrie 2010, 14:49

da militianul asta nu mai iese odata la pensie.. el normal ca vrea sa-l acopere pe craciunescu pentru ca e valcean de al lui si nu vrea sa se certe cu tacsu,...da mai lasane bai nea mitica ..dute la balamuc.... miitian pervers ce esti..:)

sylar_1923
sylar_1923  •  19 Septembrie 2010, 06:49

Pai Avram la trimis la Craiova - Rapid ca sa le iasa combinatia la mafia pariurilor, ca cea mai mare cota era la egal. Cand era Rapid calare pe Craiova, l-a eliminat pe Herea, ca sa se indrepte spre egal meciul, apoi a inscris Craiova, apoi la prima faza a dat penalty pentru Rapid, ca sa se termine egal. Cat despre declaratia lui dragomir, e clar ca si-a luat si el partea lui de cascaval, atata timp cat sustine ca arbitrul a luat decizii corect. S-a vazut din avion ca meciul a fost manareala.

bombon3l
bombon3l  •  18 Septembrie 2010, 23:45

mitica a zis ca nu a fost eliminare pt ca trebuia fluerat fault la tinerea de tricou a lu herea ! domni de la Gsp mai sugeti mult ?!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează