FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Dragomir: "Iorgulescu a luat şpagă comisionul promis mie!" » LPF reacţionează: "Solicităm public intervenţia DNA-ului!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 00:00

Dumitru Dragomir fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îl acuză pe succesorul său la şefia LPF, Gino Iorgulescu, că ar fi luat şpagă după vînzarea drepturilor de televiziune pentru următorii cinci ani, către Intel Sky Broadcast (ISB).

" Gino Iorgulescu a luat şpagă! A luat comisionul care mi-a fost mie promis. Comisionul ăla a ajuns la altcineva. Oare de ce m-au dat afară? Eu n-am vrut să vînd drepturile fără licitaţie şi în trei săptămîni am fost dat afară. În ţara asta totul o să iasă la lumină.

Mi s-a propus un comision de zeci de milioane. Dacă făceam licitaţie luam 400 de milioane pe drepturile de televizare cu un contract pe 5 ani. Era o societate din afara ţării, din Anglia, care cumpăra drepturile astea!", a declarat Dragomir în cadrul unei intervenţii live pe siteul Prosport.

La doar cîteva ore de la aceste acuze, oficialii Ligii au emis un comunicat de presă, prin care cer intervenţia imediată a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticopţie! "Respingem categoric acuzele halucinante aduse de domnul Dragomir şi solicităm public DNA nu doar să demareze o anchetă referitoare la presupusele fapte de corupţie indicate de domnia sa, ci să demareze această anchetă în cel mai scurt timp posibil, pentru a risipi orice urmă de îndoială în legătură cu buna-credinţă a conducerii Ligii Profesioniste de Fotbal", se arată în comunicatul LPF.

Mai mult, oficialii Ligii îi atrag atenţia lui Dragomir că acesta are procese pe rolul instanţelor din momentul în care acesta era preşedinte LPF. (CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE PROCESUL PE CARE DRAGOMIR ÎL ARE PE ROL ÎN ACEST MOMENT).

 "Cel care ne acuză de practici ilegale este judecat în două cauze penale pentru activitatea de preşdinte LPF. Îl informăm pe această cale pe domnul Dumitru Dragomir că nu toţi preşedinţii LPF primesc sau plătesc comisioane la încheierea contractelor de cesiune a drepturilor media şi dorim să îl asigurăm că se poate face fotbal şi fără astfel de practici"
comunicat LPF

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (32)
364216457119606
Chris Sauskas  •  21 Noiembrie 2015, 07:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  21 Noiembrie 2015, 07:28

"...r-ati ai dracu de nenorociti ! ", daca v-ar ancheta Justitia lui Ceausescu, ati ajunge sigur la puscarie pentru mult timp si, in plus, ati fi dat si banii furati ! Sa fiti blestemati, jivinelor !

samertx
samertx  •  21 Noiembrie 2015, 00:43

E simpatic Nea Mitică, s-a dat cu Carmol și l-au apucat aducerile aminte. Mai simpatic e Nea Gino, el nu există decât în poze. El este contopit invariabil cu Liga. :)) Măcar în comunicate, dacă nu în a face ceva ptr. ea.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează