FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA - RAPID, DUMINICĂ, ORA 14:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dragomir: "Varga şi Bălan nu au voie să joace la Alba, e clar! Rapid habar n-are ce face!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat la Contraatac, pe GSP TV, declaraţia tehnicialului rapidist Nae Manea, care afirmase că îi va folosi pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan încă din primul minut în partida de la Alba Iulia.

"Liga i-a transmis o hîrtie Rapidului în care le spune clar că Varga şi Bălan nu au voie să joace, dar depinde de ei. Din punctul de vedere al regulamentului, vor pierde cu 3-0 toate meciurile. Dacă Şiman şi Copos nu s-au înţeles pînă pe 25, cînd era termenul limită, ce vină are Liga?

Vai de cei de la Rapid, săracii! Habar n-au ce fac! Şi schizofrenicii înţeleg că au făcut ceva neregulamentar la meciul cu Poli. Decid comisiile, eu nu vreau să ajung la puşcărie din cauza lor!", a spus Dumitru Dragomir.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  13 Martie 2010, 16:21

Schizofrnic esti tu cu ma-ta, dragomire.

 •  12 Martie 2010, 18:49

Dragomir trebuia sa zboare de mult de la liga. Mentinerea lui in functie i-a luat mintile si face abuzuri crase. Favorizeaza fatis pe Iancu si incearca sa influenteze decizia comisiilor. Daca la comisii va avea succes, la TAS nu va putea face trafic de influenta. Umflatul, simte ca ii fuge pamantul de sub picioare pentru ca nu se astepta la asa o opozitie si incearca sa faca presiuni murdare. Se baza pe relatiile pe care le are ca sa mai ciupeasca ceva. Coane "grasutu" nu-ti merg smech

 •  12 Martie 2010, 18:25
Postat de pe 12 Martie 2010, 18:07

RAPID VA FI RETROGRADATA!!!!! ESTE SINGURA SOLUTIE JUSTA!!!!

Tu ce-ai fumat? Pentru cine e justa retrogradarea Rapidului? Just ar fi sa plateasca Copos si Siman toate oalele sparte, nu sa sufere suporterii sau jucatorii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează