FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, DUMINICĂ, 19:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dragoş Grigore e cu gîndul la podium: "Dinamo poate termina pe 3"

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 20:52

Dragoş Grigore, 27 de ani, fundaşul este de părere că roş-albii pot prinde podiumul în aceste ultime 6 runde de final

- Dragoş, eşti la cel mai bun sezon din carieră, ce va urma anul viitor?
- Nu am cum să prevăd, dar, mai întîi, să încheiem acest campionat. Da, conform cifrelor, sînt în cel mai bun moment al meu, să vedem ce-mi va rezerva viaţa şi Dumnezeu din vară.

- S-a tot discutat despre despărţirea ta de Dinamo, după 6 ani. Ce crezi că se va întîmpla acum, după ce-ai ratat vreo 5 transferuri în străinătate?
- Mai sînt aceste etape de final, sperăm să scoatem maximum, poate chiar locul 3, apoi o să mă aşez la masă cu şefii clubului şi vom vedea. Eu cred că a venit momentul să plec. Nu ştiu de oferte concrete, ci doar de vorbe. Iar eu am evitat mereu să mă iau după vorbe. Nu sînt genul să-mi pierd capul după nişte discuţii.

- Steaua?
- Nici nu am discutat, nici nu văd ce-am discuta. Nu m-a căutat nimeni de la Steaua, eu vreau să joc în străinătate, cred că am spus totul cu acest lucru.

- Sînt oameni în cadrul grupării care afirmă că Dinamo ar putea să se lupte la titlu din următorul sezon. Tu, ca fotbalist, vezi posibil acest lucru?
- E prematur. Dar un atu important, de fapt, o confirmare, este faptul că Dinamo are o galerie extraordinară, care împinge echipa de la spate, fanii fiind un ajutor de nădejde la multe dintre victorii.


6,38 este media notelor din Gazetă ale fundaşului, cea mai mare de la Dinamo în 2014

"Unul dintre oamenii care au ţinut echipa unită în acest sezon este Cristi Bobar, directorul sportiv al clubului, întotdeauna s-a luptat pentru ca jucătorii să aibă condiţii bune"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Eu nu trădez, rămîn alături de impresarii mei, fraţii Becali, reprezentaţi acum de Pietro Chiodi şi de Dragoş Sîrbu"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

"Dinamo are cîţiva jucători interesanţi. Cînd aud «Niciodată la Steaua, niciodată la Dinamo» mi se par nişte aberaţii. În primul rînd, ca fotbalist, faci meseria pentru performanţă, pentru tine, pentru familie"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
supersolo
supersolo  •  25 Aprilie 2014, 15:33

Nu cred ca Dinamo sa ajunga pe 3 in final si asta pentru ca atat Astra cat si Petrolul stau bine si au meciuri la care practic nu pot pierde ...Dinamo a scapat de Vaslui ...asta le asigura locul 4 ...si cred ca mai mult de atat nici nu pot spera ....doar jocul rezultattelor sa-i ajute ...dar nu cred ...poate la anul sa fie pe 3 ...ca nici atunci nu au sanse la titlu tinand cont ca vor fi obligati sa TRANSFERE JUCATORI...pentru a-si micsora datoriile ...a-si plati jucatorii....si lamuri noile transferuri daca vor avea ....

cainerau1953
cainerau1953  •  25 Aprilie 2014, 15:22
Postat de adi_stelistul pe 25 Aprilie 2014, 09:29

E posibil, dar sincer si realist vorbind nu cred.

Ar fi frumos ca capitala ( scuzati cacofonia) sa domine din nou fotbalul in Romania !!!

cainerau1953
cainerau1953  •  25 Aprilie 2014, 15:04
Postat de cainerau1953 pe 25 Aprilie 2014, 15:02

eu auzisem de Hellas Verona din italia pt ca in iarna trecuta sau vorbit cu italieni pt transferul lui Grigore dar aia au spus sa-l mai lase sa joaca 1 sezon iar daca va confirma il va lua, se pare ca a confirmat iar dupa ce se termina de disputat ultimele 6 etape ale acestui campionat va pleca de la Dinamo in contul a 2 meleoane de oi_ro !!!

La fel si de miopul de BALEGAdean care akum cateva minute sa scris ca Dinamo a semnat cu Traian Marc (31 de ani), veteranul dintre buturile Coronei Brasov, la pachet cu el s-ar putea sa vina si Bus !!! cam babalac portaru dar mai rau decat miopul de balegaDEAN nu cred ca s-ar putea sa fie, sau ba da ca asta a luat 8 boabe de la Vaslui :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close