FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam: "Steaua n-are şanse la titlu, poate peste doi sau trei ani" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Helmuth Duckadam vorbeşte despre şansele pe care le au la titlu granzii din Liga I şi mărturiseşte că nu vede Steaua printre favoritele la campionat în acest sezon.

"Piţurcă face un lucru bun, e un om serios. Tot CFR e favorită la titlu, urmată de Vaslui. Steaua nu cred că poate să ia campionatul, a luat mulţi jucători şi nu ştim ce poate numai după ce am urmărit jocurile amicale. Să vedem dacă are continuitate în rezultate şi dacă se poate închega într-un timp atît de scurt un 11 competitiv.

Şi în acest sezon titlul rămîne în provincie, e important să ai un lot valoros pe care să poţi pune bază, iar ei beneficiază de soluţii. Dinamo şi Rapid s-au mişcat bine în perioada de transferuri, vor pune probleme, însă nici ele nu au forţa să ia campionatul", a spus Duckadam la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  21 Iulie 2010, 01:28

FORTZA VASLUI!! EVENTUL LA VASLUI!!! VASLUIAN PANA LA MOARTE!!!! RESPEKT

mmstoica1978
mmstoica1978  •  21 Iulie 2010, 00:14

mu/ie cfr mu/ie rapid

angel0fdeath
angel0fdeath  •  20 Iulie 2010, 13:26

Steaua Castiga campionatul sigur anul asta... Piturca e in stare sa puna echipa la punct chiar daca lotul nu este omogen... stie sa uneasca jucatorii iar aportul suporterilor si tacerea patronului vor fi de bun augur... iar Steaua se va detasa in principala candidata la titul inca dupa primele 10-15 etape

Vezi toate comentariile (7)
Comentează