FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dumitru Dragomir a făcut show la recursul dosarului "Sediul Ligii": "Vă implor, sînt nevinovat!"

Dragomir se simte din ce în ce mai încolţit.
Dragomir se simte din ce în ce mai încolţit.

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 00:55

Preşedintele LPF a răbufnit la capătul procesului de două ore de la ÎCCJ, deranjat de afirmaţiile procurorului. El e acuzat de luare de mită, iar Gino Iorgulescu pentru dare de mită şi spălare de bani. Pronunţarea: 8 octombrie.

Numele din fotbal revin faţă în faţă cu justiţia. Ieri dimineaţă, Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu, foşti rivali la şefia LPF, s-au prezentat la sediul Înaltei Curţi, la recursul dosarului "Sediul Ligii".

Primul e acuzat de luare de mită, iar celălalt a ajuns în instanţă pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie la săvîrşirea infracţiunii de fals intelectual. Speţa vizează tranzacţionarea dubioasă a unor terenuri, inclusiv cel pe care se află clădirea LPF.

DNA i-a trimis în judecată în mai 2008, alături de alte două persoane: fostul şofer al lui Mitică, Bogdan Bădiţă, şi fiul şefului Ligii, Bogdan. În noiembrie 2011, Curtea de Apel a achitat întregul lot din dosar, dar Parchetul a atacat decizia la ÎCCJ.

"Oi fi bătrîn, expirat, dar nu prost!"
Ajunşi la Înalta Curte înainte de ora 12:00, cei patru inculpaţi au intrat în sala de judecată abia la 15:30! Mitică a ales varianta tăcerii, dar nu a rezistat pînă la final cu gura ferecată şi a răbufnit după circa două ceasuri de dezbateri şi audieri. Vizibil obosit, roşu la faţă şi văitîndu-se de dureri în zona spatelui, l-a atacat frontal pe procuror: "Domnule, avocaţii m-au sfătuit să nu vorbesc mult, pentru că aş putea zice prostii. Dar vă implor să mă ascultaţi: nu sînt vinovat! Domnul procuror vorbeşte prostii! Oi fi bătrîn, expirat, dar nu prost! Au pornit procesul după declaraţiile lui Iacov dintr-un ziar, e inadmisibil!". Pronunţarea a fost amînată pentru 8 octombrie.

"Simt cum îmi stă inima! Eu mă împuşc dacă doi oameni care se bat pe post, ca mine şi Gino, pot fi prieteni după aceea, pentru a face afaceri! Sînt nevinovat, nebun să fiu să nu reacţionez!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează