FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Dumitru Dragomir, dat de gol » Cum le-a cerut jucătorilor să facă un blat: "Aveţi şi voi nevoie de una, de alta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 11:24

Un fost fotbalist din Liga 1 dezvăluie un episod din cariera de preşedinte de club a lui Dumitru Dragomir.

Fostul fotbalist Sorin Răducanu, care va candida la şefia FRF, a povestit cum le-a cerut "Mitică" să se dea la o parte într-un meci.

“Am participat la multe meciuri aranjate în Romania. La Braşov, cînd era preşedinte Dragomir, am jucat împotriva Flacărei Moreni, care avea preşedinte pe generalul Ghenoiu, şef la paşapoarte. Dacă jucam pe bune le-am fi dat 4-5 goluri.

Vine Dragomir în cantonament şi ne-a luat cu d-alea: «Bă, băieţi, eu nu vă spun să pierdeţi, dar aveţi şi voi nevoie de una, de alta, însă dacă pierdeţi aveţi primă de 7.500 de lei», în condiţiile în care la victorie, acasă, primeam 4.000!", a povestit Sorin Răducanu la Sport Total fm.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (36)
capitza1967
capitza1967  •  15 Februarie 2014, 21:31

Unul din multii escroci din fotbalul romanesc ce are o contributie importante la decaderea fotbalului romanesc din ultímele doua decenii.Cu toate acestea se oftica deoarece nu a mai fost lasat la conducerea Lpf si dorea sa isi mai umple conturile din banii din fotbalul romanesc.

polistul68
polistul68  •  15 Februarie 2014, 20:28

Mitica e un nenorocit, e clar..dar asa erau vremurile..de cite ori nu le spunea jucatorilor, de pe tunelul ce duce pe gazon...ca azi nu e ziua lor, sa o alse mai moale...era Steaua si echipele MI-ului...dinamo, victoria, moreniul....

pasculau
pasculau  •  15 Februarie 2014, 15:22

Am fost la meciul ala au pierdut nenorociti cu 3-2 de atunci merg mai rar ...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează