FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

VIDEO EXCLUSIV Mesaj vehement după derby: „FCSB a fost măcinată de schimbări proaste!” + „Todoran? Post de umilință”

Dinu Todoran // FOTO: Raed Krishan +37   FOTO
Dinu Todoran // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 10:14 / Actualizat luni, 16 august 2021 13:44

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a comentat situația de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1.

Fostul președinte al LPF a criticat schimbările făcute de Gigi Becali și a vorbit despre situația antrenorului Dinu Todoran, care e mai mult „secundul” patronului.

VIDEO Dumitru Dragomir, categoric după Rapid - FCSB: „Todoran are un post de umilință”

„Todoran nu are nicio vină!  Ar trebui respectat, nu blamat. Faptul că e un tip umil și un tip așezat, nu trebuie blamat. Așa a înțeles patronul lui capitalismul. 

La FCSB trebuie să se cristalizeze 12-14 jucători, să vină Cristea înapoi, care ajunsese la echipa națională, dar acum nu mai e bun, să se termine cu experimentele și să se lase echipa care a fost, cu tineri, nu cu jucători de 28 de ani sau 38 de ani, care sunt lenți. Când echipa a început să joace, ea a fost măcinată de schimbări proaste.

Pe Todoran și Becali îi doare în pălărie! Ce post are? Are un post de umilință! Ăsta nu e post! El trebuie respectat pentru aspectul pe care-l are”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Pentru noi, pentru suporteri este o înfrângere rușinoasă. Sigur că antrenorul e vinovat, dar mă aștept la o altă atitudine din partea lor. Nu am făcut un joc strălucit, nu ne-am comportam așa cum ar fi trebuit. Începutul nu e deloc bun, credeam că ne-am revenit după victoria cu Craiova. 

Domnul Becali e patronul și dumnealui ia decizii. Nu știu nimic despre vreo ședință, cu mine nu are nicio ședință/ E doar un început de campionat, o să vedem ce am făcut bine, ce am făcut rău. Din punctul meu de vedere, eu am cei mai buni jucători. Îmi reproșez jocul echipei și rezultatul 
- Dinu Todoran, antrenor FCSB

Ar trebui demis Dinu Todoran după eșecul cu Rapid?

Da
Nu

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB: 

Panduru, concluzie dură după derby: „FCSB a fost o echipă de fricoși!” » Mesaj pentru Tănase: „Știi că antrenorul nu face schimbările”

Favoritul lui Becali, cel mai slab în Rapid - FCSB! Cine a dezamăgit de la FCSB + doi rapidiști au fost cei mai buni de pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
neneafane
neneafane  •  16 August 2021, 14:21

Dacă ne luăm după cunoscatorul ăsta, dacă ești tânăr, ai și viteză. Am mai auzit și comentatori cu " o pasă pentru viteza lui Coman". Tânărul Coman, aleargă ca un triplusaltist, cu genunchii la piept, are fuleu, nu viteza. Tanarul tapalogea...

charlier
charlier  •  16 August 2021, 14:13

Batran pervers! Ai si tu o parte din vina ca Becali e la Steaua!!!

ucv1948
ucv1948  •  16 August 2021, 14:01

Cata umilinta poate indura acest Todoran. Ce om penibil. Presul lui becali

Vezi toate comentariile (3)
Comentează