FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-0

VIDEO Dumitru Dragomir, ferm după FCSB - CFR Cluj: „N-am văzut de mult două echipe fruntașe să joace așa de slab” + „Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari”

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat meciul de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 1-0. +19   FOTO
Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat meciul de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 1-0.

Articol de , - Publicat luni, 15 mai 2023 07:52 / Actualizat luni, 15 mai 2023 07:52

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat meciul de duminică seară, dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 1-0. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că nu a văzut de mult timp ca două echipe aflate în fruntea clasamentului să joace așa de slab. Remarcatul serii a fost, după părerea lui Dumitru Dragomir, Joyskim Dawa (27 de ani), fundașul central camerunez al bucureștenilor. 

Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”
FCSB - CFR CLUJ 1-0
Gigi Becali a dezvăluit cum a reușit FCSB să ajungă de la retrogradare la un pas de titlu: „S-a schimbat un singur lucru”

VIDEO. Mitică Dragomir, declarații după FCSB - CFR Cluj 1-0

N-am văzut de mult două echipe fruntașe să joace așa de slab. N-avem fotbal, ăsta e un aspect. Al doilea este acela că Dan Petrescu a pierdut 4-5 jocuri numai din cauza fundașilor centrali. Dacă n-au viteză... 

Mă apuc să vorbesc acum și am atâtea de spus, dar nu vreau să mai pun și eu benzină pe foc. Coman e fotbalist de 15-20 de milioane, vedeți-vă de treabă! Olaru este un jucător cu o capacitate de efort ieșită din comun. Steaua are echipă bună. 

Mie mi-a plăcut Dawa. A jucat excepțional, a dat cu capul atât de mult și a jucat simplu. Ceea ce n-au făcut cei de la Cluj, care s-au dat tehnici. 

CFR nu mai are șanse la titlu. Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari”, a declarat Dumitru Dragomir, după fluierul de final al partidei de pe Arena Națională din București. 

VIDEO. Bucuria celor de la FCSB la finele partidei cu CFR Cluj, câștigată cu 1-0

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, cucerit de golul marcat de Coman contra lui CFR Cluj: „ Ăștia sunt liderii care decid astfel de faze”

Imagini incredibile pe Arena Națională » Momentul serii la FCSB - CFR: 42.000 de oameni la unison!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  16 Mai 2023, 08:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  16 Mai 2023, 04:43
Postat de Sharapov pe 15 Mai 2023, 13:10

Dupa BL ATUL , FRAIERUL ovidiu - rapid 7- 2, "oracolul" puscarias s-a dat la fund, n-a dat NICI O DECLARATIE !!!

Hai bre ca nu a fist blat..., nu incerca ironii pe aici doar din oftica , faci icter.

VanBasten
VanBasten  •  15 Mai 2023, 14:02

Dawa la Real Madrid.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează