FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Dragomir încearcă să explice ce s-a întâmplat cu Tavi Popescu: „Am auzit niște lucruri despre el. Să nu ajungă că Irinel Columbeanu!”

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 16:35 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 20:34

Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, a analizat situația în care se află Octavian Popescu (20 de ani), extrema de la FCSB.

Cândva preferatul lui Gigi Becali, Octavian Popescu este criticat tot mai des de patronul FCSB și a fost scos din echipa de start: „Nu poți ajunge în Liga Campionilor cu Tavi”, a spus Gigi Becali azi.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Octavian Popescu

Fostul conducător al Ligii crede că acesta ar putea avea de suferit din cauza vieții extrasportive. Extrema de 20 de ani are o relație cu iubita lui, Alina, din 2021.

„Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua. Să aibă grijă Steaua de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Am auzit că are o de asta (n.r- iubită) nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. 

Nu e o problemă dacă se iubesc. Dar să aibă grijă, că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău. Am văzut super talente care s-au distrus din cauza [fetelor].

Dacă e adevărat e deranj mare. El joacă acum bine, voi nu înțelegeți fotbalul ăsta”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

FOTO Logodnica lui Tavi Popescu, Alina

+34 FOTO

Citește și: 

Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”
MESAJ
Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”
Legenda lui Dinamo s-a despărțit oficial de fosta Miss Playboy » Fusese acuzat că a înșelat-o: „Colega lui Patrick era amanta lui!”
DIVORȚ
Legenda lui Dinamo s-a despărțit oficial de fosta Miss Playboy » Fusese acuzat că a înșelat-o: „Colega lui Patrick era amanta lui!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  24 Octombrie 2023, 10:33

nare nici o logica ce spune acest batran *** ... orice fotbalist are dreptul la o prietena/iubita/sotie... e absurd sa pui vina pe femeie; e ceva normal sa ai o partenera, important este sa isi vada si de fotbal, ca de acolo isi castiga existenta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenroc
lenroc  •  24 Octombrie 2023, 00:13

Are Tavi talent cam cât are Mitică bun simț

Newman
Newman  •  23 Octombrie 2023, 22:45

Se bat echipele din europa sa-l cumpere.Mare talent!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează