FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dumitru Dragomir se implică în problemele de la Steaua: "O să-i zic să stea în banca lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 21:13

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu crede că Gâlcă trebuie să îi dea importanţă ieşirii lui Lucian Sînmărtean, care nu s-a îndreptat spre bancă atunci cînd a fost schimbat. 

“Jucătorii de mare valoare mai au cîte o ieşire de genul ăsta, dacă esti băiat deştept nu bagi în seamă astfel de ieşiri.

Jucătorii valoroşi nu-i găseşti aşa uşor, antrenori găseşti cu duiumul. Am să stau şi eu de vorbă cu Sînmartean, să stea în banca lui”, a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

...despre meciul cu Aktobe: "Îi dau şanse 100% Stelei să treacă de Aktobe. Îmi place seriozitatea pe care a dat-o Gâlcă echipei. Sînt bine orgazinaţi şi au cel mai bun lot din România. Totul e să nu apară conflicte cu oamenii din conducere". 

...despre transferuri: "Breeveld nu e de Steaua. E mai bun Paul Anton, dar nici el nu prea e o variantă, cum la fel nici Lemnaru nu e de Steaua. Să vedem cum se va înţelege cu ceilalţi".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  31 Iulie 2014, 03:40

ROSSONERO BUCHAREST continuatoarea primei echipe adevarate BUKARESTER 1912-1916 in rosu si negru doar primul razboi mondial a facut sa dispara echipa =RO- Romania ===S.S.Sportul Studentesc ======ONE- 1 capitala =======RO-Romania

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  30 Iulie 2014, 08:42

Ei oricum stiu ca nu se vor califica, dar s-ar putea sa joace primul meci sa arate Stelei ca ei puteau sa mearga mai departe asa cum Shakhter campioana lor de anul trecut le-a batut obrazul cu 2-0 scotienilor de la Celtic, evident ca in Scotia s-au dus turisti dar nu au luat decat 1 gol in plus.

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  30 Iulie 2014, 08:35
Postat de steaualibera pe 30 Iulie 2014, 08:06

Tu de pe ce planeta esti ? Numai ineptii postezi aici ,ce treaba are culoarea echipamentului de joc ? De ce crezi tu ca nu se "joaca pe bune " ,ce treaba are orasul ? ,se poate califica si o echipa cu un oras cu 5000 de locuitori sau chiar mai mic ,in Europa League, Clar nu esti de pe aceasta planeta . Numai ineptii, aberatii ,postezi aici. "Saracul de tine"

Singura lor echipa care a jucat in Europa League e Shakhter care a eliminat BATE BORISLOV, si campioana ALBANIEI jucand play-off EL cu Celtic , un oras cam la fel ca asta cu 450 de mii de locuitori, dar aia au eliminat campioana Albaniei - Skënderbeu Korçë, care e vai de ea. Surprinzator e ca in Kazakstan Celtic in play-off-ul champions league a fost invinsa cu 2-0. Deci s-ar putea sa se joace pe bune primul joc, dar de calificare nu se pune problema, hai ca orasul ca orasul macar nu au razboi, dar nu au national arena pentru europa league, le trebuie vize de UE etc etc,

Vezi toate comentariile (28)
Comentează