FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - OŢELUL GALAŢI, DUMINICĂ, 16:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dumitru Dumitriu antrenează iar în Liga I după 5 ani

Dumitru Dumitriu, Dumitriu, Poli Iasi
Dumitru Dumitriu, Dumitriu, Poli Iasi

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Dumitru Dumitriu îl înlocuieşte pe Grigoraş. Azi va conduce primul antrenament, iar duminică va debuta pe banca alb-albaştrilor din Copou, contra Oţelului
Vezi video cu ce l-ar obliga Dumitru Dumitriu pe Mihai Stoichiţă! (video)

Mircea Rednic şi Maurizio Trombetta n-au vrut, Cristiano Bergodi şi Viorel Hizo n-au putut să preia Politehnica pentru că au mai pregătit echipe de Liga I în sezonul actual. Cum nici Petre Grigoraş n-a dat semne că ar mai vrea să continue, invocînd faptul că nu şi-a revenit din punct de vedere psihic, şefii clubului ieşean au ales o variantă care n-a însemnat prea multe bătăi de cap: Dumitru Dumitriu!

Ţiţi şi-a dat imediat acordul şi nici n-a avut pretenţii financiare foarte mari. Pînă la finalul campionatului va încasa un salariu de 15.000 de euro, iar dacă va izbuti salvarea de la retrogradare, va mai lua o primă de 30.000 E. Tehnicianul de 65 de ani n-a mai activat în primul eşalon din sezonul 2004-2005, cînd a stat pe banca Stelei în ultimele 3 etape şi a cucerit titlul. Între timp, a fost director tehnic la fosta divizionară secundă Prefab Modelu şi la Steaua II.

10.000 de euro e bonusul de instalare primit de Ţiţi

"Le cer scuze fanilor!"

Contractul cu Grigoraş, valabil pînă în vara lui 2011, va fi reziliat pe cale amiabilă. Asta pentru ca nici antrenorul, nici clubul să nu plătească despăgubiri. "Îmi pare teribil de rău că nu am reuşit la Iaşi, am venit aici cu cele mai bune gînduri. Din păcate, un cumul de factori nefavorabili ne-a adus în situaţia de acum, lucru pentru care le cer scuze tuturor celor care au fost aproape de echipă, în special suporterilor", a declarat aseară Grig.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  15 Aprilie 2010, 14:19

Titi Dumitriu si-a primit azi "BOTEZUL" de la Primarul Iasului, si din cate se pare actele au fost semnate chiar la Primarie. Oricum 1 solist chiar si cu prostimea lumii ca va fi blat ... l-am jucat deja la pariuri ;)) Asta e o infamare a opiniei publice cu blatul ca sa atraga atentia asupra meciului. De meciurile STEAUA - CRAIOVA si CRAIOVA - VASLUI de anul trecut nu mai zice nimeni nimik??????

 •  15 Aprilie 2010, 12:57

poli iasi si otelul galati vor fi primele echipe RETROGRADATE din liga 1... Blat ordinar, meciul a fost scos de la pariuri...

 •  15 Aprilie 2010, 12:45

Multa sanatate Domnule Petre Grigoras!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează