FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dumitriu: "Mi-a plăcut gestul lui Hagi. A fost primul care l-a felicitat pe Ilie Dumitrescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2010 00:00

Dumitru Dumitriu, şeful Academiei de Fotbal a Stelei, a vorbit despre partida pe care Steaua o va juca, joi, cu Grasshopper şi despre gestul lui Hagi.

 

"Jucătorii Stelei sînt la o capacitate bună fizică. Nu cred că va fi o problemă pentru meciul de joi. Mai sînt trei zile, este timp ca Ilie Dumitrescu să citească jocul adversarului şi să pregătească partida aşa cum trebuie pentru a putea decida cît de cît calificarea încă din tur", a declarat Dumitru Dumitriu.

"Mi-a plăcut gestul lui Hagi. A venit să-l susţină şi a fost primul care i-a trimis un mesaj de felicitare. Asta demonstrează de ce echipa de la Mondiale (1994) a fost mereu unită", a afirmat Dumitru Dumitriu.

"A fost penalty. Kapetanos a fost împins, cu siguranţă. La televizor nu s-a văzut atacul, dar Kapetanos nu poate mima un asemenea atac", a adăugat Dumitriu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
un1ul
un1ul  •  17 August 2010, 15:23

Auziti bey inteligentilor. Analiza a fost facuta, scurt si la obiect. Au fost 3 penalty-uri. Doua acordate gresit si unul neacodrdat. Cel neacordat a fost al Stelei. E adevarat, arbitrul a viciat rezultatul. 2-1 nu a fost corect. Trebuia sa fie 2-0.

vladyb19
vladyb19  •  17 August 2010, 14:11

Doar tu si arbitrul ala sarb din meciul cu Turcia puteati vedea aici penalty , ma Dumitru ...

xpigames
xpigames  •  17 August 2010, 12:24

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (9)
Comentează