FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

După 11 ani a fost trimis la echipa a doua care nu există!

Articol de - Publicat sambata, 12 iunie 2010 00:00

Cel mai vechi jucător al echipei Curtea de Argeş este portarul Florin Pampea, care este la echipă din 1999, atunci cînd echipa a promovat din Liga a III-a în eşalonul secund. Pampea a jucat 11 ani la Internaţional, cu o întrerupere de un an şi jumătate cînd a evoluat la CSM Rm. Vîlcea. Conducerea Interului a renunţat la Pampea ca jucător, dar i-a propus postul de antrenor le echipa a doua, echipă care nu există!

 

Eu mai am încă doi ani de contract cu clubul şi mi-au propus postul de antrenor la echipa a doua a clubului, dar aceasta nu există! Poate la echipa de juniori. Eu mai pot să joc la cel mai înalt nivel, dar n-am luat încă nicio decizie în acest sens. Trebuie să clarificăm situaţia financiară pentru campionatul trecut şi apoi vom vedea ce se va mai întâmpla”, a spus cu tristeţe Florin Pampea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează