FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

După Chipciu, Anderlecht îl vrea și pe Stanciu » Belgienii pun pe masă o ofertă impresionantă! Ce spune conducerea Stelei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 11:07

După ce l-au acontat pe Alex Chicpiu, cei de la Anderlecht vor să îl transfere și pe Nicolae Stanciu.

Presa din Belgia scrie în această dimineață că Anderlecht este dispusă să plătească 6 milioane de  euro pentru a-l transfera pe jucătorul Stelei.

Belgienii caută un mijlocaș ofensiv și au negociat de mai multă vreme cu Robert Mak, jucătorul lui PAOK. Totuși, acesta are mari șanse să ajungă în Rusia, la Zenit St. Petersburg, iar belgienii s-au orientat către stelist.

3.500.000 €este cota lui Stanciu potrivit transfermarkt.de

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre posibila plecare a lui Stanciu și a spus că jucătorul s-ar putea transfera dacă suma de transfer este corespunzătoare.

"Cred că suma de 6 milioane este undeva aproape de suma de transfer. Nu știu exact cât cere patronul pe Stanciu, dar este aproape. Momentan este doar un zvon. 

Dacă suma va fi corespunzătoare, patronul se va gândi foarte bine dacă îl va vinde. Așa e fotbalul. Vindem jucători și cumpărăm alții mai tineri și dornici de performanță", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (48)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  20 Iulie 2016, 12:28
Postat de nea_vanea.60 pe 19 Iulie 2016, 16:43

din ciclul "Povesti nemuritoare" ?

Si dupa ce il transfera pe Stanciu pe 6.5 mil euro ai ca vii cu scuze de genul : " E petarda, oricum nu o sa joace , o sa stea pe banca " ! Recunoaste, asa e ? :)) offf, ce ti-ar mai place sa tii cu Steaua , sa joace si echipa ta in Europa an de an :)))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  20 Iulie 2016, 12:24
Postat de piet pe 19 Iulie 2016, 17:10

steaua si daca vinde toata echipa anul acesta tot castiga campionatul.pe ce ma bazez cand afirm asta?Singura contracandidata era astra pana la iesirea din pushcarie a lui nicolae . acum stop transferuri ,stop investitii.apoi steaua are din start 6 puncte de la viitorul,6 de la poli iasi,6 de la pandurii,6 de la voluntari deci ei au din start 24 de puncte pe care numai prin prezenta le acumuleaza .ar mai fi pe lista si alte subsidiare ....asa ,concordia etc

Nu fi trist, orice boala se poate trata... Inclusiv a ta :))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  20 Iulie 2016, 12:21
Postat de talpaiadului pe 19 Iulie 2016, 19:14

Steaua nu mai exista.

Steaua exista, o sa o vezi cum joaca in campionat si in Europa. FCSB = FC Steaua Bucuresti. Este ca si cum ai spune ca Dinamo nu exista, pentru ca se numeste FCDB = FC Dinamo Bucuresti :)) Sau Rapid nu exista , ca se numeste FCRB = FC Rapid Bucuresti :)) Mai bine te duci la tribunal, ca acolo e locul tau, sa aflii la ce ora va programeaza jocurile in divizia 4 :))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează