FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

După el, potopul! » Petrolul a rămas fără om de gol după plecarea lui Younes Hamza

Hamza a rămas în inimile fanilor ploieșteni, chiar dacă a jucat la Petrolul doar doi ani
Hamza a rămas în inimile fanilor ploieșteni, chiar dacă a jucat la Petrolul doar doi ani

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 00:14

De la plecarea lui Hamza, "lupii" au marcat doar 3 goluri în 4 amicale, în timp ce tunisianul traversează o formă de zile mari la Plovdiv: 5 reuşite în 4 meciuri.

Ploieştenii au avut o iarnă agitată, remaniind masiv lotul. "Găzarii" au adus la echipă patru nume importante: Zicu, Mutu, Gerson şi Tamuz, însă s-au despărţit de titularii Benga, Dore, Hamza şi Boudjemaa.

Prahovenii nu au impresionat în cantonamentele din Antalya, iar forma Petrolului a îngrijorat lumea din jurul echipei şi a stîrnit furia fanilor, care au protestat împotriva strategiei de mercato pe care conducerea a aplicat-o în acest mercato.

Atacul e cel care suferă cel mai mult la formaţia galben-albastră, iar aceasta poate fi o consecinţă directă a vînzării lui Hamza. Tunisianul de 27 de ani s-a integrat perfect la Botev Plovdiv, unde a fost vîndut pe 750.000 de euro, şi a reuşit să marcheze de 5 ori în primele 4 jocuri în tricoul galben-negru, fiind convocat şi la "naţionala" Tunisiei.

În locul lui Younes, ploieştenii l-au adus pe israelianul de origine nigeriană Toto Tamuz, însă vîrful de 25 de ani nu a apucat să debuteze sub comanda lui Contra.

9 goluri în 11 meciuri a macat Hamza în prima parte a campionatului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
cainerau1953
cainerau1953  •  18 Februarie 2014, 12:47
Postat de eagleye pe 17 Februarie 2014, 09:16

Iar bani negrii. Hamza valora mult mai mult de 750.000

exact, nu pot sa cred ca l-au dat doar cu atat !!! adika valora dupa parerea mea zik eu, sub 1,7 meleoane nu trb sa-l dea, dar sau multumit cu putin si akum se vede lipsa, dar lasa ca a venit golgheterul israelului, cum il chema pala, parca Tato Tamuz !!!

cainerau1953
cainerau1953  •  18 Februarie 2014, 12:46

o sa plangeti in hohote, la bulgari da gol dupa gol !!!

xhrz
xhrz  •  18 Februarie 2014, 09:24
Postat de gica_oboreanu pe 17 Februarie 2014, 19:24

mai, mai ! cand vedem in gesepeaoa asta, groapa stanasilor pacurarului, si un articol favorabil petrolului, sau altei echipe, in afara st^nutzei, si din cand in cand a maidanezilor ? mai, nu mor caii cand vor cainii, aaaaa ?!

Eşti suporter al Petrolului şi, totuşi, la un articol despre echipa ta favorită, tot Steaua e subiectul principal pentru tine. De ce? În al doilea rând, uită-te la articolele "pro-Steaua" din GSP. Doar recent ai o serie despre potenţialul blat Steaua - Chiajna, deşi toată lumea ştie că e o diferenţă mare de valoare între cele două echipe. Dar dacă bate Steaua, e rost de blat. Apoi uită-te pe prima pagină din ediţia tipărită, unde scrie mare "Familia Reghecampf ia bani din titularizarea lui Adi Popa". Unde vezi tu "pro-Steaua"?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează