FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VOLUNTARI, AZI, 21:00, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1, LOOK

După jumătate de an » Budescu revine în competițiile oficiale: e apt de joc pentru meciul cu Voluntari

Budescu are 3 trofee cu Astra: campionat, Cupă și Supercupă a României
Budescu are 3 trofee cu Astra: campionat, Cupă și Supercupă a României

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2016 00:00

Budescu va reveni diseară în competițiile oficiale după 4 luni și jumătate, vechiul și noul decar al Astrei fiind apt de joc.

Constantin Budescu revine oficial în fotbal. Atât în cel românesc, cât și-n competițiile oficiale. Mijlocașul ofensiv de 28 de ani va îmbrăca tricoul Astrei în meciul cu Voluntari, fiind primul său joc după 4 luni și jumătate de inactivitate. Budi a bifat ultimul meci oficial pe 10 aprilie, în China, la Dalian Yifang.

"Este antrenat, face parte din lotul de 18, de jucat o va face, de văzut dacă din start sau pe parcurs. Și el, și Viorel Nicoară vor fi pe gazon", au explicat oficialii campioanei. Actele fotbalistului sunt în regulă, urmează să fie trecut și pe lista UEFA pentru grupele Europa League. Va primi numărul 10, Alibec a luat deja 9.

În ceea ce privește confruntarea cu Voluntari, Marius Șumudică a perfectat un program special, după ce echipa s-a întors de la Londra vineri:

  • în ziua revenirii în România, Astra s-a antrenat la Ploiești, antrenament și recuperare;
  • ieri la prânz, echipa s-a reunit la Rin Grand Hotel în Capitală, locația lui Ionuț Negoiță, acolo unde-și are și Dinamo birourile, după care formația giurgiuveană s-a antrenat în București. "E mai simplu astfel pentru jucători, mai puțin istovitor", au spus oficialii;
  • astăzi, Astra pleacă la Giurgiu direct pentru partidă. "Facem o oră", au mai zis campionii. Diseară, după meci, jucătorii au liber până miercuri seară, când echipa se va reuni și va începe pregătirea partidei cu Steaua, de pe 10 septembrie, de pe Național Arena.

1.200.000 €a plătit Dalian Yifang la începutul anului pentru Budescu

66de minute a jucat în medie fotbalistul pentru chinezi în 4 meciuri. Are o pasă de gol

60de goluri și 44 de assist-uri a strâns Budescu pentru giurgiuveni în 156 de meciuri

De 10 ori mai mult

La revenirea din Anglia, giurgiuvenii au transmis că se gândesc să-i readucă pe Boldrin și pe De Amorim, transferați pe un milion de euro la Steaua.

Șumi a venit cu propunerea: "Dăm 1,1 milioane de euro pe cei doi. Sunt o sută de mii de euro în plus față de cât a plătit Steaua acum două săptămâni".

Gigi Becali a răspuns cererii: "Trebuie să mai vrea și jucătorii. Eu când iau ceva, nu mai dau înapoi! Eu vreau să iau pe Boldrin și pe De Amorim 10 milioane de euro!".

Vangjeli out!

Campioana ar putea renunța la Kristi Vangjeli, recomandat în momentul transferului ca fiind printre cei mai buni fundași dreapta din Liga 1.

Albanezul care a jucat 5 meciuri în campionat pentru Astra este pe lista de transferuri a giurgiuvenilor, urmează să se decidă zilele viitoare ce se va întâmpla cu el. Vangjeli nici n-a fost la Londra, are șanse minime să fie diseară în lotul de 18.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andy_2008
andy_2008  •  28 August 2016, 09:55

Astra o sa cumpere de la Steaua doar jucatori trecuti de 35 ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează