FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

După o vizită la Marijana Kovacevici, Teixeira a revenit la antrenamente » Vraciul bate medicul

Teixeira a venit gratis în Grant şi încasează 15.000 de euro lunar
Teixeira a venit gratis în Grant şi încasează 15.000 de euro lunar

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 10:16

Răzvan Lucescu are motive de bucurie! Nu numai că Rui Duarte a revenit la antrenamente, dar, începînd de ieri, Filipe Teixeira (30 de ani) a început să se pregătească alături de colegii săi.

De cînd alb-vişiniii s-au reunit, în urmă cu o lună, portughezul a fost nevoit să se antreneze separat, în sala de forţă sau pe gazon, cu preparatorul fizic, din cauza unor probleme musculare cauzate de o accidentare suferită în finalul sezonului trecut. Medicii Rapidului n-au reuşit să-şi dea seama ce are exact mijlocaşul ofensiv deoarece la RMN nu apărea nici o leziune.

Disperaţi, giuleştenii l-au trimis la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevici, cea la care apelează mulţi fotbalişti din Liga 1 şi nu numai. Portughezul a stat în Serbia două zile, ajungînd la echipă direct în Estonia, cu întîrziere. Durerile au dispărut complet, iar ieri lusitanul s-a pregătit cot la cot cu ceilalţi rapidişti. Totuşi, fiind în urmă cu pregătirea, Teixeira are şanse minime de a fi folosit azi, în amicalul cu Dunfermline.

Placenta e secretul
Marijana Kovacevici e recunoscută după ce a vindecat foarte mulţi fotbalişti. Chiar dacă e fizioterapeut cu acte, metodele folosite de aceasta nu sînt recunoscute de medici. Iniţial s-a zvonit că tratamentul pe care-l aplică fotbaliştilor conţine placentă de cal, însă Yossy Benayoun, israelianul care a apelat la serviciile sîrboaicei în 2009, a susţinut altceva: "Foloseşte fluide din placenta umană. Nimic nu intră în muşchi. Masează lichidul respectiv în zona accidentată şi îl lasă să acţioneze. Nu a folosit nimic de la vreun animal şi am jucat din nou după numai cîteva zile".

"Abia aştept să debutez. Din ce am văzut aici, la Rapid, mi-e greu să cred că nu vom fi acolo, sus, în clasament. Nu ştiu dacă sîntem favoriţi, dar ne vom lupta, cu siguranţă, pînă la capăt!"
Filipe Teixeira, mijlocaş Rapid

Azi, amical cu Dunfermline
Giuleştenii vor disputa în această seară, de la ora 20:30, ultima partidă de pregătire din această vară. Adversari le vor fi scoţienii de la Dunfermline, formaţie nou-promovată în prima ligă. Partida va fi în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro. Mîine seară, cantonamentul în Austria se va încheia, iar alb-vişiniii vor reveni la Bucureşti, unde vor avea parte de două zile libere.

Şumi îi vrea pe Lazăr şi Bornescu :O
Deşi la începutul mandatului său la Rapid, Marius Şumudică nu s-a înţeles prea bine cu Mircea Bornescu, acum tehnicianul intenţionează să-l ia cu el la Kavala, formaţie cu care a semnat ieri. În ultima perioadă petrecută în Giuleşti, cînd relaţia lui Şumi cu Dinu Gheorghe scîrţîia, antrenorul şi portarul de 31 de ani s-au apropiat, aspectul acesta fiind folosit în dauna lui Dani Coman, unul dintre favoriţii lui "Vamă". În Grecia ar putea ajunge şi Costin Lazăr (30 de ani), liber de contract şi el. "Vreau să iau şi jucători din România, tot ce pot confirma e că doresc un portar", a spus Şumudică pentru GSP.ro.

30.000 de euro de la Duarte
Rui Duarte a revenit la antrenamente după o întîrziere de o lună de zile, iar şefii nu intenţionează să-l ierte. Pentru escapada sa, portughezul va fi amendat cu 30.000 de euro, adică exact aceeaşi sancţiune pe care a primit-o şi în iarnă. Suma reprezintă aproape salariul său pe două luni! De asemenea, Răzvan Lucescu a discutat în Austria cu lusitanul şi i-a transmis că în acest moment e rezerva lui Creţu: "Trebuie să-mi demonstrezi că poţi juca. Momentan, prima variantă e Vali. El a prins toată pregătirea, pe cînd tu ai stat în vacanţă!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
viobubu
viobubu  •  14 Iulie 2011, 16:24

Razvan este un antrenor supraestimat si uneori chiar bizar: -cum poti sa castigi campionatul cu jocul facut cu dinamo moscova? -cfr cluj este cu o clasa peste echipele din liga -achizitia unor jucatori,chiar liberi de contract este cel putin ciudata:pai se compara burca cu rada (de care rapid si a batut joc),orosz e mai bun ca marius constantin?= -Mucles nu are ce cauta la rapid e un zeflemist ,greseste des ,e depasit pt.o campioana -nici razvan nici dinu vama nu inteleg ca echipa nu are atacanti si nu aduce nici un varf de valoare; -In plus pe herea care e golgeterul echipei l-a pus sa joace la mijoc,cand acesta e un supertalent caruia ii place golul; sburlea e autist,iar casio f.sl

mokinio
mokinio  •  14 Iulie 2011, 12:38

Nu cred in sist.4-3-3 pt ca nu avem(inca) un varf autentic(Sburlea mai are de muncit, Casio de slabit si amandoi de invatat preluare cu fundas in spate). De ce nu cautati un varf? Cu putin efort financiar s-ar gasi un varf !Inca mai este timp! O sugestie pt Razvan: Marius Constantin cred ca ar juca perfect ca mijlocas la inchidere!E de 10 ori mai bun ca Bourceanu si cu putin tact, l-ai face sa-si dea "viata" pe teren!

rorika
rorika  •  14 Iulie 2011, 09:33

ma bucur ca a revenit,abea astept sa il vad jucand...e un fotbalist adevarat,poate cel mai bun din liga 1!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează