FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CEAHLĂUL 1-0

După trei victorii la rînd, "Ciobi" zîmbeşte din nou: "Ne salvăm!"

Pentru Ciobotariu (41 de ani), Iașiul e a cincea formație de primă divizie pe care o antrenează, după FC Național, CS Otopeni, Pandurii și Dinamo
Pentru Ciobotariu (41 de ani), Iașiul e a cincea formație de primă divizie pe care o antrenează, după FC Național, CS Otopeni, Pandurii și Dinamo

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 20:37

Al treilea succes la rînd a ridicat moralul celor din Copou, antrenorul Liviu Ciobotariu fiind convins să ieşenii pot scăpa de retrogradare "dacă rămînem modeşti şi muncitori".

- Domnule Ciobotariu, emoţii mari pentru a obţine a treia victorie consecutivă în Liga 1!
- Mă aşteptam la acest lucru deoarece Ceahlăul este o echipă omogenă, bine articulată, care poate crea probleme oricărei formaţii din prima divizie.

- Care-i explicaţia diferenţei majore dintre cele două reprize?
- Nu am înţeles teama, rezervele din prima repriză. Mă bucur că mesajul meu, pe care l-am transmis la pauză, cînd le-am spus băieţilor că au valoare de Liga 1 şi trebuie să o demonstreze, a fost receptat. Cred că în partea a doua am făcut una dintre cele mai bune reprize de cînd sînt la Iaşi.

- De ce are nevoie Iaşiul pentru a se salva de la retrogradare?
- Sper să continuăm pe linia pe care mergem de trei runde. E important că nu am luat gol trei meciuri, e important că ne creăm ocazii de gol, chiar dacă ratăm mult în continuare. Acest lucru poate fi îmbunătăţit. Am încredere în acest grup, care este unit, şi am încredere că putem ieşi din situaţia în care ne aflăm, mai ales că am strîns distanţa faţă de locurile care asigură prezenţa în "A" şi anul viitor.

"Îmi pare rău că am ratat penalty-ul prin care ne puteam desprinde, dar şi la 1-0 tot trei puncte ni s-au adăugat în clasament. Acum mergem la Vaslui să nu pierdem" (Răzvan Tincu, căpitan CSMS Iaşi)

"Eu v-am spus încă din urmă cu cîteva săptămîni că echipa asta are potenţial foarte mare. De acum va fi mai greu, că lumea ne va lua în serios" (Adrian Pătulea, atacant CSMS Iaşi)

"Încă n-am realizat nimic, şirul victoriilor trebuie să continue pentru a scăpa de locurile ce duc în «B»!" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"Dacă am fi continuat să jucăm ca în prima repriză, n-am fi pierdut niciodată. Ne-am bătut singuri joc de acest meci" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

537978-csms-ceahlaul.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
jocuri
jocuri  •  19 Noiembrie 2012, 12:31
Postat de cinevacandva pe 19 Noiembrie 2012, 08:17

Bine ca aveti meciuri cu Dinamo si Rapid anul asta, mai aveti o sansa la punct(e) ca dupa pauza competitionala e mai greu. Ei se intaresc, Iasiul isi iese din ritm.

problema ca nici cele doua nu prea merg perioada asta si cu ceva ambitie si orgoliu poate mai ciupesc vreo 3,4 puncte :))

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  19 Noiembrie 2012, 09:24
Postat de cinevacandva pe 19 Noiembrie 2012, 08:31

De patroni duce lipsa Romania? Se gaseste unu de pe la o regie autonoma, ceva, sau doar in acte. Manarii nu stiu sa faca? Puncte in clasament sa fie ca pe astea le vede toata lumea.

Legea in Romania nu mai permite ca o societate cu capital majoritar de stat sa mai sponsorizeze o echipa de fotbal. Asta e si cazul Gazului care traieste doar dim amintiri,din cea ma agonisit in vremurile bune si va retrograda la sfarsitul acestui an.

cinevacandva
cinevacandva  •  19 Noiembrie 2012, 08:31

De patroni duce lipsa Romania? Se gaseste unu de pe la o regie autonoma, ceva, sau doar in acte. Manarii nu stiu sa faca? Puncte in clasament sa fie ca pe astea le vede toata lumea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează