FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E echipa lui Becali! Planurile lui MM Stoica au fost date peste cap de finanţatorul stelist

MM regretă că nu a putut aduce jucătorii pe care i-a dorit
MM regretă că nu a putut aduce jucătorii pe care i-a dorit

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 21:27

Gigi şi-a imaginat deja formaţia clasică pentru sezonul în curs. Stoica a ratat achiziţiile pe care le dorea.

Mihai Stoica a influenţat slab campania de transferuri din această vară. Managerul plănuise încă de la finalul stagiunii trecute o formulă cu care să atace cîştigarea campionatului în acest sezon, numai că puţine nume au venit de pe lista lui. Gigi a completat achiziţiile cu oamenii doriţi de el: Mihai Costea, Nikolici şi Bourceanu.

MM îşi închipuia echipa ideală a Stelei încă dinaintea perioadei de pregătire din Austria. Tătăruşanu - Gabi Matei, Galamaz, Geraldo, Brandan - Tănase, Wires, Prepeliţă - Yazalde, Moraes, Tatu apăreau în formula pe care o gîndise managerul general, într-un sistem 4-3-3.

Ce obiective nu şi-a atins?
1. Wires a picat testele medicale şi de aceea Steaua a renunţat la achiziţionarea lui.
2. N-a putut să-l vîndă pe Nicoliţă. MM consideră că Bănel nu mai e potrivit pentru stilul echipei, fiindcă "nu mai aduce suficientă calitate," şi l-ar fi vrut pe Tatu în locul lui.
3. Gardoş trebuie să fie titular, deşi managerul îi vede pe Galamaz şi pe Geraldo mai buni decît el, fiindcă Gigi îl consideră pe stoperul adus de la Chiajna un fotbalist de viitor, care poate să genereze încasări importante.
4. Transferul lui Yazalde, pentru al cărui împrumut MM a negociat cu Braga, a picat, fiindcă portughezul ar fi jucat atacant stînga, poziţie pe care Gigi a acoperit-o deja cu Mihai Costea, unul dintre fotbaliştii lui preferaţi.

A ales deja titularii
Gigi a luat în calcul toate achiziţiile deja perfectate sau în curs de rezolvare şi a alcătuit un prim "11" ideal pe care Levy să-l folosească. Cum arată formaţia perfectă în viziunea patronului: Tătăruşanu - Gabi Matei, Gardoş, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Prepeliţă, Bourceanu, Tănase - Nikolici, Mihai Costea.

Dragomir susţine că-i ajută
Dumitru Dragomir susţine că n-a avut nici o legătură cu problemele pe care Steaua le-a întîmpinat ca să-l legitimeze pe Mihai Costea şi le promite roş-albaştrilor că-i va susţine ca să-i poată folosi pe Bourceanu şi pe Nikolici duminica viitoare: "Vom discuta cu oamenii de la Fisc, ca să nu mai existe probleme. Dar banii pe care cluburile îi datorează trebuie să ajungă la bugetul statului!". Poli e şi ea datoare, ca şi Craiova. Bănăţenii au de plătit 700.000 de euro. "E uşor să-ţi dai cu părerea la TV fără să ştii despre ce vorbeşti", a reacţionat Mitică la acuzele lui Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
simohayha
simohayha  •  27 Iulie 2011, 11:06

Atata timp cqt la club mai sunt cativa romani(aici nu iau in calcul echipa), MM Stoica este pur şi simplu restrictionat de machedoni! Galateanul asta are o mie de bube, uneori e nesuferit, dar e om de echipa si iubeste Steaua enorm. Pozitia pe care o are acum ii este impusa de Becali dar si el l-ar vrea pe cioban plecat. Deocamdata are contract si trebuie sa-l indeplineasca.Numai ca hotararile le iau altii, in principiu cei ce nu cunosc fotbal si ne prabusim.Zgarcenia din vara a albanezului a compromis legarea relatiilor de joc si achizitiile facute acum sunt tardive. Echipa va mai juca bezmetic luni de zile pt. ca nu mai poti incerca varianta optima decat in jocuri odficiale. 2G, VPM!

luciano86
luciano86  •  26 Iulie 2011, 11:24

pai daca nu rezolva el rezolva Jiji... :/

luciano86
luciano86  •  26 Iulie 2011, 11:23

pai daca nu rezolva el rezolva Jiji... :/

Vezi toate comentariile (13)
Comentează