FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSMS IAŞI, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

E greu cu RATA » Ieşenii au plecat de sîmbătă spre Bucureşti ca să fie siguri că ajung luni :S

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 04 august 2012 19:55

Ieşenii au plecat ieri de la Iaşi pentru a fi siguri că vor ajunge în Bucureşti pînă la ora meciului de luni


Majoritatea echipelor din Liga 1 apelează la avion pentru deplasările foarte lungi, dar CSMS Iaşi nu are nici măcar autocar propriu. Aşa cum s-a întîmplat şi în urmă cu o săptămînă, cînd au venit la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo cu o RATA, maşină ce în mod normal deserveşte o rută judeţeană şi a cărei viteză maximă nu depăşeşte 80 de kilometri pe oră, ieşenii au ales aceeaşi variantă şi acum, din cauza problemelor financiare.

Mai mult, pentru a fi siguri că nu vor întîrzia la meciul programat luni de la ora 19:30, alb-albaştrii au hotărît să plece ieri din Copou. N-au scăpat însă de ce se temeau! Maşina s-a defectat la Roman, iar antrenorul Ionuţ Popa şi elevii săi au fost nevoiţi să aştepte două ore la 38 de grade Celsius pînă cînd le-a fost trimis un alt vehicul. Pînă la urmă, aceştia au ajuns la Bucureşti după 8 ore de stat pe drum cu un microbuz de 30 de locuri.

420 de kilometri e distanţa dintre Iaşi şi Bucureşti

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (15)
serginh0
serginh0  •  05 August 2012, 17:11

mmm...da.... saracia la ea acasa... echipa asta si-a facut datoria, a promovat inainte de alegeri, a adus voturi primarului si de-acum e lasata iar sa moara... logica e simpla... promoveaza doar in scop electoral. mi-e si scarba... decat sa ne intristam mai bine sa ne veselim putin ://www. cevahaios. com/ restul e can-can.

catzulinho
catzulinho  •  05 August 2012, 15:55
Postat de bog.m pe 05 August 2012, 02:22

Uun oras asa mare ar trebui sa aiba rchipa de cupele europene,Chiar nu se gaseste un investitor pentru aceasta echipa, e plin orasul de milionari

Hmm, uite cum o gandesc eu pe asta : Ma gandesc asa, investitorii de care aud ca vor sa bage bani in fotbalul romanesc sunt straini, extrem de rar romani deci nu stiu prea multe lucruri despre subteranele din Liga 1, de aceea vor sa se si incumete. Bogatanii romani stiu cum merg lucrurile in tara lor, stiu ca vor iesi in pierdere sau mai rau, vor falimenta, daca nu au alte venituri ca acoperire.

catzulinho
catzulinho  •  05 August 2012, 15:51
Postat de acsmupoliiasi pe 05 August 2012, 14:02

pacat ka la clubul Politehnica Iasi e dezastru e trist nici echipa kalumea nici autocare dar asta e trebe dat jos nichita el strica fotbalul la iasi din pacate ,meciul cu rapid nu cred ka il putem castiga cu lotul asta ,dau un 3-1 pt rapid chiar daca tin cu csms iasi trebe sa fiu si realist

Iti cunosc sentimentele man, si la Chindia Targoviste am trait un vis anul trecut cu Gica Popescu insa politica evident ca va strica totul, PDL-u avea sa sustina un proiect cu un nou stadion insa venirea USL-ului schimba planurile, in liga a 3-a nu mai prezinta interes. Asa te inteleg si pe tine, vii, esti suporter, ba faci chair si deplasari eu stiu, dar daca te vezi chiar asa calcat in picioare si pe langa asta si scuipat, parca nu mai ai tragere de inima.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează