FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

E liber de contract şi ţine cu "U" de mic. Ciupe vine să-l ajute pe Claudiu Niculescu!

Raul Ciupe (dreapta)
Raul Ciupe (dreapta)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 11:18

Chiar dacă situaţia sa la club este incertă, întrucît Adrian Marţian a anunţat că nu-l va păstra pe banca tehnică dacă va prelua clubul, Claudiu Niculescu încearcă să încropească o echipă competitivă care să se salveze sezonul viitor de la retrogradare.

Antrenorul de 35 de ani a reuşit să convingă mai mulţi jucători să îmbrace tricoul alb-negru din sezonul viitor. Ultimul care se va alătura "şepcilor roşii" este Raul Ciupe, ultima oară la FC Braşov. Liber de contract, apărătorul de 28 de ani a acceptat imediat să joace la Cluj, mai ales că a făcut junioratul la "U" şi este un suporter al acestei echipe de mic.

Ciupe poate evolua ca stoper sau ca fundaş dreapta, iar în cariera sa a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaş şi Sportul Studenţesc.

14 meciuri a jucat Ciupe în returul campionatului trecut pentru Braşov, el reuşind şi două pase decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
woober
woober  •  20 Iunie 2012, 22:38
Postat de vaide.u pe 20 Iunie 2012, 12:30

No,au pastor pinguinii!?

Sa nu mai vorbesc de istorie cand v-ati vandut ca niste curve de pe Calea Turzii (scuza-mi expresia, dar asa a si fost ) si ati jucat in Ungaria . Lasa-ma in pace cu conducatorii de club, nu ei conteaza aici. Aici conteaza suporterii, si istoria, si iubirea pentru club . Te simti amenintat de unii sau altii din galeria lui U? Pentru ce? Pentru ca au atacat 3 baieti un jandarm? Fiecare padure are uscaciunile ei. Stiam ca in Cluj sunt oameni cu putin creier, dar vad ca unii continuati sa ganditi ca pe vremea lui Ceasca . Stereotipuri si prejudecati tampite si de doi lei. Fotbalul nu se refera doar la 90 de minute, 11 vs 11 ! Nu asta e fotbalul .

woober
woober  •  20 Iunie 2012, 22:38
Postat de vaide.u pe 20 Iunie 2012, 12:30

No,au pastor pinguinii!?

imi spui si mie te rog cati ani ai ? Pana sa promoveze CFR cu cine tineai? Daca imi spui ca erai fan CFR si atunci tot respectul, dar ma indoiesc. Pentru ca am asistat la un meci al cfr'ului in liga a doua si erau in jur de 120 de oameni la meci . De ce urasc CFR'ul ? Nu urasc atata clubul, ci urasc suporterii . Pentru ca de cativa anisori au descoperit si ei cu ce se mananca fotbalul si nu mai ai loc de ei pe net. Voi sunteti cei care cautati scandal, voi sunteti cei care arunca cu rahat prin presa (Huliganii de la U , analfabetii, etc ) . Si va urasc pentru ca sunteti vanduti ! cati ati protestat cand a venit RMGC ca sponsor la voi?Cati ati facut ceva ?sau voua va place cianura?

danny1252
danny1252  •  20 Iunie 2012, 16:56
Postat de novakstefan pe 20 Iunie 2012, 13:23

mai bine pinguin decat sobolan care merge cu fularul in punga

Asa-i novak, astia care se plimba cu fularele in pungi prin centrul Clujului sunt in deplasare, au venit din satul de pe deal si s-au pierdut in metropola...O sa vedem noi cine are suporteri adevarati si anul acesta cu tot cu CL cu tot. Odata tot va lasa ungurul arpad din mâini si sa va vedem atunci nemernicilor pe unde o sa va mai aicuiti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează