FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"E mai liniştitor să joc în străinătate", a spus Marius Niculae, azi, la plecare

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

În urmă cu puţine minute, Marius Niculae a părăsit Bucureştiul pentru a merge în Grecia, la Kavala, să efectueze vizita medicală şi să semneze un contract cu echipa de pe locul 5 din campionatul elen. Dacă atacantul de 29 de ani va parafa actele cu grecii, va fi al 10-lea jucător de care Dinamo se desparte în acest mercato.

"Săgeată" a declarat azi, la plecare: "Este mai liniştitor să joc în străinătate. Am făcut, cred, o alegere bună, mai ales că la noua mea echipă mă voi lupta pentru un loc în cupele europene. Poate mă voi reîntîlni cu dinamoviştii în vreo cupă continentală. O să-mi fie mai greu să mă adaptez, fiindcă n-am făcut pregătirea de iarnă. Sper ca băieţii care vin în locul meu şi-al lui Andrei Cristea să fie mai buni decît noi, să ajute echipa să urce în clasament. Ştiu că şi Cristi Borcea este pe drum, se întoarce în Bucureşti, sper să contribuie la redresarea clubului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  19 Ianuarie 2011, 19:53

Mai bine plecai definitiv... esti o rusine pentru Dinamo

idi53
idi53  •  19 Ianuarie 2011, 10:23

Cu cine mai jucam ?PLEACA CHIAR TOTI?

catalinb87
catalinb87  •  19 Ianuarie 2011, 10:17

du-te Niculae, du-te ! :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează