FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E noul Claudiu Keşeru! Cifre impresionante pentru atacantul care trebuie să-l facă uitat pe fostul golgeter al Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 21:29

Vîrful care trebuie să-l înlocuiască pe golgeterul din 2014 are cifre aproape identice cu fostul atacant din Ligue 1, comparaţie valabilă pe primele 9 meciuri din acest an versus anul trecut


Steaua încă suspină după Claudiu Keşeru, însă îl are deja în curte pe noul Keşeru. Se numeşte George Ţucudean şi prestaţiile lui din acest început de an sînt extrem de asemănătoare cu ceea ce reuşea Keşeru, în aceeaşi perioadă de timp. În primele 9 meciuri oficiale ale anului trecut, cel pe care campioana îl luase liber de contract de la Bastia, din Ligue 1, a marcat de 4 ori, jucînd aproape 400 de minute.

Cu ce se laudă acum fostul dinamovist? Cu 3 goluri, dar în mai puţine minute. În plus, Keşeru bifase toate cele 9 jocuri, în timp ce actualul vîrf a fost folosit de Gâlcă numai în 8.

Chiar şi din punctul de vedere al importanţei golurilor, cei doi se compară. Cel puţin, deocamdată. Keşeru a evitat înfrîngerea cu Dinamo din campionat, scor 1-1, şi a marcat un gol vital în meciul cu Săgeata, scor 2-1, cînd Steaua era condusă, în timp ce Ţucudean a decis meciul cu CFR, scor 1-0, şi a marcat golul de 2-0 din turul Cupei Ligii, cu Astra.

Asemănarea dintre cei doi se păstrează chiar şi în privinţa randamentului pe care l-au dat în ultimele 6 luni, pînă să ajungă la Steaua. Cleo jucase la Bastia, în Franţa: 19 meciuri, 2 goluri. George o făcuse în Anglia, în liga secundă, la Charlton: 23 de meciuri, 2 goluri.


Comparaţie Keşeru - Ţucudean în primele 9 meciuri oficiale
Keşeru Parametru Ţucudean
9 Meciuri jucate 8
2 Ca titular 4
0 Integralist 0
381 Minute 309
4 Goluri 3
1 gol la 103 minute Frecvenţa golurilor 1 gol la 95 minute

2-0 pentru Ţucu în amicale
Evoluţiile celor doi au fost complet diferite în meciurile amicale, disputate imediat după ce au semnat cu Steaua. Keşeru nu doar că nu marcase nici un gol, dar nici prestaţiile lui n-au însemnat nimic, chiar el recunoscînd că i-a fost extrem de dificil să se adapteze la metodele de pregătire ale cuplului Reghecampf-Neubert. În schimb, Ţucudean a marcat două goluri şi a dat şi un assist în perioada de cantonament, toate în meciul cu Sparta Praga, cîştigat de Steaua 3-0.

Azi amical cu Farul
Steliştii vor disputa astăzi un meci amical în compania divizionarei secunde Farul Constanţa. Partida nu va fi televizată şi se va juca de la ora 12:00 pe stadionul Farul. Ultima întîlnire oficială dintre cele două echipe a avut loc în aprilie 2009, în Ghencea, partida încheindu-se cu scorul de 1-1, golurile fiind marcate de Bogdan Stancu şi Chico. La finalul acelui sezon, constănţenii au retrogradat în liga secundă. Preţurile biletelor sînt 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 50 de lei la tribuna zero.

Naşu' dur cu Dodel
Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, ar fi luat o măsură dură împotriva lui Cristi Tănase după ce-a scuipat spectatorii: "Îl scoteam imediat de pe teren! Nu neapărat ca antrenor, chiar şi ca preşedinte. Nu ai voie să faci aşa ceva. Un spectacol fără spectatori în sală nu se ţine, piesa nu se mai joacă! La fotbal deja numărul de suporteri este în scădere evidentă. Sigur că eu am altă vîrstă, am trecut prin mai multe experienţe. Oricum, Tănase trebuie să plece de la Steaua, nu numai din cauza gestului golănesc, ci şi pentru că te plafonezi după 5-6 ani".

Nu-i interesează Cupa
Biletele pentru manşa retur a meciului cu Petrolul de joi, 2 aprilie, de la ora 19:00, din Cupa României nu-i interesează pe fanii Stelei. În război cu echipa după pierderea siglei în instanţă, de două zile ultraşii din Ghencea au cumpărat puţin sub o mie de bilete. Acestea sînt scoase la comercializare doar pe site-ul biletesteaua.ro, fiind deschis doar primul inel al Arenei Naţionale. Cel mai ieftin bilet costă 5 lei la peluze, între 30 şi 50 de lei la tribuna a II-a şi între 75 şi 150 de lei la tribuna I.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  28 Martie 2015, 23:56

E exact pe dos: 1gol/103 min. Keșeru vs. 1 gol/95 min. Țucudean.

aliosaalex
aliosaalex  •  28 Martie 2015, 18:43
Postat de talpaiadului pe 28 Martie 2015, 14:03

Ai dreptate, la meciurile din cupele europene ar trebui sa asisti numai tu si ceilalti 300 care-l pupa in dos pe cioban...

atit ai inteles tu din tot ce-am scris eu satanistule? inseamna ca ai IQ-ul sub nivelul marii !!! eu nu cred ca am scris nici de cioban nici de oi nici de magari...am scris despre suporterii oportunisti si despre caracterul lor infect.....cred ca orice om are momente de glorie in viata cum are si clipe mai putin bune ...asta nu inseamna ca atunci cind este la pamint sa ne apucam, sa il luam la suturi...despre asta am scris eu mai sus...dar esti atit de incuiat la minte ca nu ai cum sa pricepi din prima si ti-am detaliat un pic...P.S. sint absolut fascinat de suporterii echipei Rapid Bucuresti ...au tot respectul meu si ma inclin in fata lor...cind oare va avea si Steaua asemenea suporteri?

talpaiadului
talpaiadului  •  28 Martie 2015, 14:03
Postat de aliosaalex pe 28 Martie 2015, 11:26

pad..uchiosule ...sint multi ca tine .....!!!suporteri de moment!!! ce bine ar fi sa fiti inregistrati undeva....si in momentul cind Steaua o sa joace asa cum ne dorim toti si o sa aiba meciuri in cupele europene...voi sa fiti opriti la portile stadionului si sa vi se livreze cite un sut in C.U.R....cind juca Steaua in cupele europene cred ca rupeai portile stadionului ...acum ca echipa merge prost ,dai cu pietre....comportament tipic de C.U.R.V.A ...Uitati-va si voi la fotbalul din Germania de exemplu: o echipa a retrogradat in liga a doua si a facut-o cu stadionul plin...suporterii au cintat tot meciul...nimeni nu a dat cu pietre nu vociferat nu a spus ca e o echipa de muribunzi ....!!!!

Ai dreptate, la meciurile din cupele europene ar trebui sa asisti numai tu si ceilalti 300 care-l pupa in dos pe cioban...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează