FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

E oficial: Eric la Karpaty Lvov!

Eric Pereira de Oliveira
Eric Pereira de Oliveira

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 13:32

Jucătorul brazilian Eric de Oliveira, ultima oară la Gaz Metan Mediaş, a semnat un contract pe patru ani cu gruparea ucraineană Karpaty Lvov, informează site-ul oficial al ucrainenilor, fckarpaty.lviv.ua.

Ucrainenii sunt încîntaţi de jucătorul brazilian, pe care îl numesc drept unul din cei mai buni din campionatul României şi îi laudă tehnica. Jucătorul de 26 de ani a primit numărul 27 şi este aşteptat cu braţele deschise de către fanii grupării din sud-vestul Ucrainei, care i-au transmis mesaje de bun-venit prin intermediul site-ului oficial.

Eric a jucat pentru Gaz Metan Mediaş în perioada 2007-2011, timp în care a marcat 38 de goluri în 98 de partide. A evoluat şi în cupele europene cu formaţia medieşeană, în dubla cu finlandezii de la KuPs, cîştigată de formaţia românească. În această vară, s-a aflat în probe şi la gruparea germană VfL Wolfsburg.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mediash
mediash  •  07 Septembrie 2011, 13:59

La Gazu exista un creier si acela ii Cristi Pustai... Fara sistemul si calculele lu` Pustai...Eric ii varza!! Are executie cu piciorul stang si are dribling...dar atat!! asa a plecat si Curtean...si acuma isi doreste sa se intoarca la Gazu! asa a plecat si Bud si s-a intors! asa va fi si Eric si Pirvulescu...dar ca posturile vor fi ocupate. Eu sper sa scape gazu de hotul de Horoba si de Cindrea ca a prins si el prea tare gustul banului.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Septembrie 2011, 17:02
Postat de valut24 pe 06 Septembrie 2011, 13:52

poate sa joace in nationala romaniei..dar nu o sa-l ia nimeni stai linistit..ca nu e impresariat de becali

acum...hai sa fim cinstiti...ca daca era mare fotbalist nu ajungea la "Carpati fara filtru"...ajungea si el la o echipa un pic mai mare....dar din pacate NU ESTE. A fost umflat de presa....dupa vreo 2 partide bune in 3 ani....

eu_aka_me
eu_aka_me  •  06 Septembrie 2011, 16:29

asta bu e jucator! e un circar! i'a gasit pe descultzii aia de la Medias sa'l joace ca nu aveau cu cine si ... gata! a devenit mare scula! pun pariu ca nu o sa se mai auda nimic de el

Vezi toate comentariile (12)
Comentează