FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1, LIVTEXT GSP.RO

E pericol la Iaşi! » Favoriţii lui Becali sînt la un pas de suspendare pentru derby-ul cu Rapid

Chipciu ar putea rata partida cu Rapid dacă nu este atent în meciul cu CSMS Iaşi.
Chipciu ar putea rata partida cu Rapid dacă nu este atent în meciul cu CSMS Iaşi.

Articol de - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 16:02

Chipciu şi Tănase, jucători de atac, sînt singurii din lot cu cîte trei cartonaşe galbene. Un avertisment luat la Iaşi (CSMS Iaşi - Steaua, duminică, 21:30, Digisport 1, liveTEXT GSP.ro)  l-ar scoate din calcule pe oricare dintre ei.

Chipciu are mai multe cartonaşe decît goluri de cînd a început campionatul şi riscă să vadă din tribună meciul cu Rapid, din etapa a 9-a! El şi Tănase, preferaţii lui Gigi Becali, au strîns deja cîte trei cartonaşe galbene şi vor sta în momentul în care vor mai încasa cîte un avertisment. Dacă Alex şi Cristi continuă şi la Iaşi să-i facă pe arbitri să scoată cartonaşe, Reghecampf n-o să-i aibă pe cei doi împotriva Rapidului. Duelul cu giuleştenii e programat după cel din Moldova.

Durii echipei, Chipciu şi Tănase, au fost prinşi într-o altercaţie la mare în urmă cu o lună şi un pic şi au păstrat în meciuri stilul agresiv. Nu mai există nici un jucător în lot care să fi contabilizat trei "galbene" doar în Liga 1, nici măcar dintre fotbaliştii predispuşi să faulteze, aşa cum sînt apărătorii şi închizătorul Bourceanu. "Gladiatorul" are numai un cartonaş, iar stoperul Chiricheş, titular în toate cele şapte etape care s-au disputat, a fost avertizat de două ori.

Situaţia e complicată pentru Steaua, întrucît "Dodel" şi Chipciu au devenit pasibili de suspendare tocmai înaintea celor mai importante dueluri din campionat. Roş-albaştrii au avut pînă acum un singur duel cu o contracandidată, pe cel cu Vaslui. Iar Becali deja a făcut o strategie după care Tănase şi Chipciu ar trebui odihniţi cînd se joacă în Europa League, ca să fie în formă în Liga 1, competiţia prioritară pentru Gigi.

Iertat contra Oţelului
Chipciu a fost foarte aproape să mai încaseze un "galben". Cu Oţelul, în etapa trecută, el a făcut cîteva faulturi dure în prima repriză, dar arbitrul nu l-a avertizat. Dacă "centralul" a fost blînd, s-a enervat Becali, care a operat în pauză schimbarea lui Chipciu cu Adrian Popa.

Abia a scăpat de suspendare
Cele şase "galbene" pe care le-au acumulat împreună în campionat nu sînt singurele pe care le-au provocat Chipciu şi Tănase. Alex a mai luat unul şi în Europa League, o competiţie în care "Dodel" mai mult a stat decît a jucat. El a fost eliminat la prima apariţie europeană din această stagiune, la 0-1 cu Trnava, şi a fost suspendat pentru următoarele trei partide continentale.

3 goluri şi 3 cartonaşe galbene are Tănase în acest sezon din Liga 1. Chipciu are tot 3 cartonaşe, dar a marcat o singură dată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
neko00
neko00  •  12 Septembrie 2012, 17:53
Postat de conasu_boeru pe 12 Septembrie 2012, 17:23

Pai sa nu le mai dea domne cartonase, cum ..." ..vrei sa moara Mamita ?.."(Caragiale nu stia de MM si GB ). Oricum cei de la Steaua i-au un cartonas la 4 faulturi (sau nu) !

invata limba romana.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Septembrie 2012, 17:23

Pai sa nu le mai dea domne cartonase, cum ..." ..vrei sa moara Mamita ?.."(Caragiale nu stia de MM si GB ). Oricum cei de la Steaua i-au un cartonas la 4 faulturi (sau nu) !

nolymyt
nolymyt  •  12 Septembrie 2012, 17:19

Dacă "centralul" a fost blînd, s-a enervat Becali, care a operat în pauză schimbarea lui Chipciu cu Adrian Popa. Deci sa inteleg ca Becali face schimbarile la steaua ?? deci aveti niste articole de toata jena ... nu aveti ce scrie ??

Vezi toate comentariile (64)
Comentează