FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - GAZ METAN 1-0

Echipament de protecţie » Mureşul a obţinut o victorie uriaşă în faţa Mediaşului

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 23:09

Omul cu casca albastră, Victoraş Astafei, a deschis scorul, pentru ca mănuşile lui Albuţ să securizeze rezultatul


Pînă şi Cristi Pustai are profesorul său. Sabău a colaborat în trecut cu actualul antrenor al Mediaşului. Aseară, cei doi au oferit o dispută ultratacticizată: un atacant de ambele părţi, dar aşezări diferite în defensivă. Mureşul a început meciul mai bine, antrenîndu-l pe tuşierul Hîrlab la ridicarea fanionului. Todea a avut prima şansă, cînd a reluat din voleu centrarea lui Buzean (35), însă Sepsi a blocat şi s-a revanşat după greşeala de începător de la meciul cu "U". Pînă atunci, stoperul Cordoş a urcat în defensivă şi l-a evidenţiat pe Pleşca după o serie de driblinguri (30).

În a doua parte s-a jucat încă şi mai prudent. Ilyeş a pasat peste apărarea oaspeţilor, Bujor a şutat paralel cu poarta, însă Astafei a urmărit faza şi a împins mingea în poartă (61). 9 minute mai tîrziu, Bujor a avut un serviciu excelent, dar Astafei nu a reuşit să-l învingă pe Pleşca. La cealaltă poartă, Albuţ a făcut minuni în faţa lui Vukadinovici (75), pentru ca în minutul 81 să respingă în ultimul moment lobul superb de la 35 de metri al lui Ciprian Petre. Pe final, Albuţ a fost fără reacţie, dar lovitura de cap a lui Avram s-a dus la o palmă de poartă.

Bătaie în final
La ultima fază a jocului, Ghionea l-a lovit cu cotul în figură pe Markovici şi i-a spart arcada. După fluierul de final, sîrbul a alergat spre fostul fundaş al Stelei pentru a-i cere socoteală. S-a format un meleu, cele două tabere împărţindu-şi lovituri. Mijlocaşul Avram a fost singurul eliminat. Lui Markovici i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia echipajului SMURD, care l-a scos pe targă şi l-a transportat la spital.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lucian1674
lucian1674  •  07 Aprilie 2012, 18:35

Felicitari ! Dupa o luna stresanta ca naiba, am avut o seara faina!

suiac
suiac  •  07 Aprilie 2012, 13:34

Victorie meritata si muncita a celor de la FCM Tg Mures. Felicitari !

biancorossi
biancorossi  •  07 Aprilie 2012, 03:36

felicitari lui tg mures. medias, tot mai inconstant. una calda, una rece.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează